ZOO&ZO is dé aquariumwinkel!

Op zoek naar een nieuw aquarium of aquariumspullen? Bij ZOO&ZO dierenspeciaalzaak ben je op de juiste plek voor de mooiste aquariumbenodigdheden. Van schitterende aquaria tot alles voor aquascaping, je slaagt gegarandeerd bij ZOO&ZO! Aquarium&Zo, onderdeel van ZOO&ZO, is de meest verrassende aquariumwinkel van Nederland! Naast prachtige aquariums hebben wij alles in huis om jouw aquarium op en top in te richten! Van aquariumtechniek tot aquariumplanten en vanzelfsprekend de mooiste aquariumvissen. Ook voorzien onze deskundige medewerkers jou graag van passend advies bij het opstarten of verbeteren van jouw aquarium. En ben je van plan om te beginnen met het aquascapen van een aquarium? Daarin ligt zelfs onze specialiteit!

Een aquarium opstarten; wij helpen je graag en testen de waterwaardes van je aquarium gratis

Vind jij een aquarium ook zo schitterend maar heb je geen idee wat er allemaal bij komt kijken? Geen probleem! Onze deskundige medewerkers adviseren je graag! Heb je net een nieuw aquarium opgestart? Of ben je er niet helemaal zeker van of de waterwaardes van jouw aquarium kloppen? Laat dan gratis de waterwaardes van je aquariumwater bij ons testen! Vanzelfsprekend hebben wij alle benodigdheden in huis voor het optimaliseren van jouw aquariumwater.

Alles op het gebied van Aquascaping

Aquascaping is een kunstvorm waarbij de primaire focus ligt op het creëren van een natuurlijk ingericht en duurzaam aquarium. Bij aquascaping staan planten, hout & steen centraal. Daarbij ligt bij aquascaping de focus op het succesvol laten groeien van aquariumplanten door middel van het toevoegen van CO2 (koolstofdioxide). Hierdoor worden algen tegengegaan met een uitgebalanceerd aquarium tot gevolg. Aquascaping draait dus om het creëren van een goede balans in het aquarium. Het leuke van aquascaping is dat je prachtige landschappen kunt creëren onder water! Zo is het bij aquascaping mogelijk om te kiezen voor verschillende stijlen zoals landscape, natural style of hardscape. Bij ZOO&ZO vindt je een ruim assortiment voor het maken van schitterende aquascapes! Ook hebben wij medewerkers welke op hoog niveau aquascapen en jou graag de fijne kneepjes van dit vak bijbrengen. Voor het creëren van een schitterende aquascape waar je uren naar kunt blijven kijken moet je dus zeker naar ZOO&ZO!

Aquariums in alle soorten & maten voor ieder interieur

Bij ZOO&ZO vind je een uitgebreid assortiment aquaria in een groot aantal afmetingen en uitvoeringen, naar ieders smaak en wensen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor luxe aquariums van premium merken maar ook voor stijlvolle en voordelige aquaria van ons eigen merk. Afhankelijk van de inhoud zijn onze aquaria geschikt voor vele soorten tropische vissen of de perfecte aquascape; voor ieder wat wils dus! Verder hebben we een breed assortiment vierkante aquaria, rechthoekige aquariums en ronde aquaria in een groot aantal eigentijdse uitvoeringen en trendy kleuren. Met zoveel keuze vind jij bij ons gegarandeerd het mooiste aquarium!

Ruim assortiment aquariumplanten

Bij ZOO&ZO vind je daarnaast een prachtig assortiment aquariumplanten. Wij verkopen een ruim assortiment aan aquariumplanten en waterplanten afkomstig van Aquaflora en Tropica. Het merendeel van onze aquariumplanten zijn onder water in pot, maar we hebben ook een groot assortiment in-vitro cupjes. Dit zijn planten die gekweekt zijn in een laboratorium in plaats van in een kas, waardoor deze gegarandeerd geen slakken, algen of pesticiden bevatten. In-vitro cups zijn hierdoor erg populair voor aquascaping! Vanzelfsprekend vind je bij ons ook een ruim assortiment aan aquasoils.

De meest prachtige vissen

Ook het aanbod in aquariumvissen bij ZOO&ZO is natuurlijk enorm! Van de meest bijzondere guppies en diverse soorten discusvissen tot prachtige kogelvissen en zelfs roofvissen! Natuurlijk kun je ook neontetra vissen en kardinaaltetra vissen bij ons terecht. Voor deze en tal van andere aquariumvissen moet je dus zeker eens naar ZOO&ZO in Ede komen, er valt altijd iets te beleven! En vanzelfsprekend hebben wij ook alles in huis voor de verzorging van deze aquariumvissen.