Gigantisch assortiment hengelsportproducten bij ZOO&ZO

We hebben een gigantisch assortiment met ruim 20.000 visproducten van meer dan 90 topmerken. Naast hengels hebben wij alles in huis op hengelsportgebied, denk bijvoorbeeld aan bivvy’s en brolly’s, stoelen en stretchers, barrows, rodpods en losse steunen, maar ook een ruim assortiment aan aas en voer, klein materiaal, onderlijnen en ga zo maar door! Kom dus zeker eens naar onze ruime hengelsportafdeling in Ede waar je gegarandeerd zult slagen voor al jouw visspullen. En wil je eerst even goed voorgelicht worden? Kom dan een kopje koffie of thee drinken in onze visserslatijn! Hier worden de echte vissersverhalen verteld.

Ruim assortiment hengels voor alle visserijen

Jij als visser kunt natuurlijk allereerst niet zonder hengel! Bij ZOO&ZO hebben wij een zeer ruim assortiment hengels voor iedere visserij en van verschillende topmerken. Graag zetten we de verschillende visserijen met het bijbehorende hengel even voor jou op een rij, wel zo makkelijk! Vanzelfsprekend zijn al deze hengels bij ons verkrijgbaar.

Exclusief bij ZOO&ZO; hengels voor Big Game vissen

Bij ZOO&ZO Hengelsport verkopen wij zelfs hengels voor het Big Game vissen. Dit zijn zeer sterke hengels waarmee de allergrootste zoutwatervissen te vangen zijn. Big Game vissen doe je vanaf de boot en daarom is de lengte van de hengel tussen de 2 en de 3 meter. Vraag onze medewerkers zeker eens naar deze prachtige hengels!

Ruim assortiment aas & voer voor allerlei visserijen

Ook aas en voer zijn een belangrijk onderdeel tijdens het vissen! Want zonder het lokken van de vissen met aas en voer vang je natuurlijk geen enkele vis. Daarbij heeft elke visserij zijn eigen aas en voer nodig. Bij ZOO&ZO hebben wij een zeer ruim assortiment aas en voer van verschillende topmerken. Graag zetten we de verschillende visserijen met het bijbehorende aas en voer graag even voor jou op een rij, wel zo makkelijk! Vanzelfsprekend is al het genoemde aas en voer bij ZOO&ZO verkrijgbaar.

Iedere visserij zijn eigen vislijn

De meest gebruikte vislijnen zijn de normale nylon vislijnen. Deze nylon vislijnen kunnen voor vrijwel iedere visserij gebruikt worden, zoals het vissen met de vaste hengel, vissen met de matchhengel, zeevissen en karpervissen. Het voordeel van nylon vislijnen is dat deze gunstig geprijsd zijn en daarnaast rek bevatten. De rek in de vislijn zorgt ervoor dat de klappen van de vis worden opgevangen waardoor de haak minder snel uit de bek scheurt. Er zijn ook visserijen waarbij die rek in de vislijn niet gewenst is. Denk hierbij aan het roofvissen met kunstaas, het feedervissen en het karpervissen op grote afstand. Door de rek in de nylon vislijn komt de beet minder goed door en door het ontbreken van de rek in een gevlochten vislijn heb je hier geen last van. Wat de laatste jaren steeds populairder is geworden, is het vissen met een fluorocarbon hoofdlijn. Deze vislijn wordt vooral voor het karpervissen gebruikt. Het voordeel van fluorocarbon is dat het dezelfde lichtbreekindex heeft als water. Hierdoor is deze vislijn nauwelijks zichtbaar. Verder is een fluorocarbon vislijn erg zwaar waardoor deze zinkt als een baksteen. Dit is ideaal voor het karpervissen met slappe vislijnen. Geen idee welke vislijn die nodig hebt? Vraag het onze deskundige medewerkers gerust!

Alles op het gebied van nachtvissen

Jouw nachtvis avontuur begint bij ZOO&ZO! Onze hengelsportafdeling heeft alles op het gebied van nachtvissen. Iedere fanatieke karpervisser vist ook nachten aan de waterkant. Want de karper is een vis die vooral in de nachtelijke uren erg actief is. Voor het nachtvissen heb je uiteraard meerdere artikelen nodig. Vanzelfsprekend een bivvy of brolly, een stretcher, slaapzak, kookgerei en verlichting. Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment op het gebied van nachtvissen. Zowel voor de beginnende als de gevorderde nachtvisser hebben wij een mooi aanbod in verschillende prijsklassen.

Ruim assortiment onderlijn materialen

Knoop jij graag jouw eigen onderlijnen? Dan heeft ZOO&ZO de juiste onderlijn materialen voor jou! Je kunt onderlijn materialen onderverdelen in drie groepen: de soepele onderlijn materialen, de stijve onderlijn materialen én de combi onderlijn materialen welke bestaan uit een soepele kern met een stijve plastic mantel. Daarbij is onderlijn materiaal verkrijgbaar in de kleuren gravel (zandbodems) weed (waterplanten) én silt (modderbodems). De meeste onderlijn materialen worden geleverd in 3 breek sterktes, deze beginnen bij 15 lb (voor wateren zonder obstakels) 20 lb (dit is de meest all round dikte) én 25 lb (voor de zwaardere visserij op kanalen & rivieren).

Ruime collectie kleding voor tijdens het vissen

Speciale kleding voor tijdens het vissen is tegenwoordig heel normaal! Zat men vroeger te vissen in zijn ‘ouwe kloffie’, tegenwoordig wil je er ook aan de waterkant modieus bij zitten. De kleding die wij voor vissers in ons assortiment hebben is comfortabele en stoere kleding. In ons ruime assortiment kleding en accessoires voor tijdens het vissen vind je onder andere waadkleding, warmtepakken, regenkleding, broeken, vesten en truien, shirts, jassen, petten en mutsen, handschoenen, laarzen en zonnebrillen. Zoals je ziet dus het complete assortiment zodat je geheel in stijl en comfortabel op jouw visstek zit.

Kom naar ZOO&ZO voor al jouw visspullen!

Kortom, voor al jouw hengelsportpullen moet je absoluut een keer naar onze winkel in Ede komen aan de Lorentzstraat 1B in Ede! Hier zal je gegarandeerd slagen voor al jouw hengelsportproducten. En kom je er niet helemaal uit? Vraag dan onze deskundige medewerkers om advies, zij kunnen jou alles vertellen over hengelsport en onze producten.