Ruim assortiment kattenspullen bij ZOO&ZO

Kattenspullen nodig? ZOO&ZO is dé dierenwinkel voor jouw kat! Bij ZOO&ZO dierenspeciaalzaak ben je op de juiste plek voor de leukste kattenspullen! Wij als grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux, bieden jou een zo groot mogelijke keuze kattenspullen aan. Kattenspullen voor kitten tot senior en van binnen- tot buitenkat, je vind het allemaal bij ZOO&ZO! Als liefhebber van katten weet jij het allerbeste wat je voor jouw kattenmaatje wilt. Op zoek naar kattenvoer, kattenspeelgoed, een kattenmand of kattenbak? Wij hebben een enorm assortiment kattenproducten, met alleen het beste voor jouw kat! Bij ZOO&ZO slaag je altijd en vind je het perfecte product dat precies past bij jou, jouw kat en jouw interieur!

Prachtig assortiment krabpalen, krabtonnen & krabplanken

Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment in grote “gigant” krabpalen. Deze bestaan uit bredere stammen, grotere ligplekken en flinke hoogtes, welke met name bijzonder geschikt zijn voor de grotere raskatten. Extra trots zijn we op de krabtonnen is ons assortiment van ons eigen merk Keddoc. Deze krabtonnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in twee maten. De krabtonnen van Keddoc zijn zelfs vanbinnen voorzien van extra speelmogelijkheden voor jouw kat! Wil je geen grote krabpaal of krabton, maar een subtiel, eenvoudig, maar leuk krabmeubeltje, kies dan voor een plank om je kat aan te laten krabben. Klimmuren zijn tegenwoordig helemaal hip en katten zijn echte klimmers! Hoe leuk is het dan om een klimmuur te maken voor jouw kat in de woonkamer? Bij ZOO&ZO vind je alles wat nodig is om een prachtige klimmuur te maken voor je kat. Extra leuk voor de binnenkatten!

Kattenvoeding in alle soorten en maten

Ons assortiment kattenvoeding omvat kattenvoer van vele verschillende merken, voor iedere levensfase en voor elke speciale behoefte. We hebben kattenbrokken voor de volwassen kat, kattenvoer voor je kitten en ook senior kattenvoer. Daarnaast is iedere kat uniek en heeft zijn eigen voedingsbehoeften, denk bijvoorbeeld aan katten met maag-, darmproblemen of huidproblemen. Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment hoogwaardig kattenvoer op basis van natuurlijke ingrediënten, met superfoods en kruiden. Verder heeft iedere kat heeft zo zijn voorkeur voor droogvoer, nat voer of vers voer. Bij ons is droogvoer verkrijgbaar, zoals krokante kattenbrokken en zachte kattenbrokken, nat kattenvoer in blik en vers vlees. Bij ZOO&ZO hebben wij het juiste kattenvoer voor jouw kat. Onze deskundige medewerkers kunnen jou het perfecte advies geven welk kattenvoer jouw kat nodig heeft. Laat je eens goed informeren!

Ruim assortiment kattenspeelgoed

Het assortiment kattenspeelgoed bij ZOO&ZO is zeer ruim; kattenspeelgoed in alle soorten, maten en vormen. Ben je op zoek naar mentaal uitdagend kattenspeelgoed of juist speelgoed voor motorische vaardigheden? Van de simpele muis en het hengeltje met de vrolijke vlinder tot kattenspeelgoed met catnip of geluid, bij ZOO&ZO vind je het allemaal! Ook hebben wij leuke producten om het jaaggedrag van jouw kat te stimuleren. Bijvoorbeeld de muizen waar je voer in kunt stoppen welke je kat moet zoeken. Zo werkt jouw kat lekker aan zijn conditie en ga je daarnaast verveling tegen, een win-win situatie dus! Even een tip; let bij de aanschaf van kattenspeelgoed vooral op de leeftijd van jouw kat.

Verschillende soorten kattenbakken en -toiletten

Een goede kattenbak of kattentoilet kan niet ontbreken in een schoon en geurtjesvrij huis. Wij hebben een ruim assortiment van verschillende soorten kattenbakken en kattenbak accessoires. Enerzijds is er natuurlijk de standaard kattenbak met kap: degelijke kwaliteit zonder poespas. Anderzijds zijn er tegenwoordig ook mooie(re) kattenbakken, een heuse versiering voor je interieur en bestaan er hele functionele kattenbakken, die zelfreinigend zijn. Handig! Bij ZOO&ZO ben je aan het juiste adres voor een groot assortiment kattenbakken en kattentoiletten. Voor een extra schoon huis kun je daarnaast nog een kattengrind-mat voor de kattenbak leggen, zodat je zeker bent dat je kat met schone pootjes verderloopt. Daarnaast hebben wij diverse benodigdheden om de kattenbak schoon te houden. De kattenbak reinigen is een fluitje van een cent met een kattenbakschepje en hygiënische kattenbakzakken die de vulling opvangen. Zorg ervoor dat nare geurtjes geen kans krijgen met een kattenbak geurverdrijver of kattenbak geurfilter. Heb je een vraag over ons assortiment? Stel hem gerust aan ons hulpvaardige en deskundige team. Je kunt zes dagen per week een bezoekje brengen aan onze dierenwinkel.

Een kattenmand hoort erbij

In een echt kattenhuishouden mag een kattenmand feitelijk niet ontbreken. Iedere kat verdient een eigen plekje om zich heerlijk ongestoord terug te trekken. Een kattenmand is hiervoor ideaal en geeft een gevoel van geborgenheid. Echte poezenbazen weten het: geen enkele kartonnen doos of rugtas blijft bespaard, een kat kruipt nu eenmaal graag in een holletje. Omdat een verhuisdoos niet per se decoratief is en omdat we onze kat het beste gunnen, zijn er talloze goede kattenmanden beschikbaar. Bij ZOO&ZO vind je hele mooie kattenmanden en fijne kattenbedden. Daarin kan het grote spinnen snel beginnen.

Geef je kat een Health Check bij ZOO&ZO

Als extra service kunnen we jouw kat een health check, oftewel een gezondheidscheck geven. Hiermee kunnen we eventuele ziektes of verstoringen (psychestress) opsporen. Dit doen we aan de hand van het doormeten van frequenties. Het enige wat we hiervoor nodig hebben is een levend plukje haar van jouw kat (voorzien van haarwortel). Vervolgens zullen we supplementen of andere voeding aanbevelen en hiermee proberen om jouw kat weer in balans te krijgen. Al vele huisdieren gingen jouw kat voor, op weg naar een betere gezondheid!

Kom naar ZOO&ZO voor al jouw kattenspullen!

Dus ben je op zoek naar kattenvoer, een krabpaal, kattenspeelgoed, kattensnacks of een kattenbak voor jouw kat? Kom naar onze prachtige ZOO&ZO dierenwinkel in Ede! Al deze producten -en nog veel meer- zijn bij ons verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen en van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons slaag je altijd en vind je het perfecte product dat precies bij jou en jouw kat past. Daarnaast zijn wij de meest bijzondere én grootste dierenwinkel van Nederland! Met maar liefst 5000m2 (!) aan beleving kijk jij absoluut je ogen uit! Graag verwelkomen we jou in onze ware beleving, waar er gratis parkeren is en wij persoonlijk deskundig advies kunnen bieden. Zien we je gauw bij ZOO&ZO!?