Dierenwinkel voor jouw knaagdieren

ZOO&ZO is dé dierenwinkel voor jouw knaagdieren! Of je nu een hamster, cavia, rat, muis, gerbil of een ander soort knaagdier hebt? Bij ons vind je gegarandeerd alles voor jouw knaagdierenvriend! Wij bieden het complete assortiment van knaagdierenkooien, knaagdierenvoer- en snacks tot knaagdierenspeelgoed en vanzelfsprekend een ruim assortiment knaagdieren! Ons team van deskundige medewerkers stelt zelf het assortiment knaagdierproducten samen. Daarnaast zijn al onze knaagdierproducten uitvoerig getest. Kom dus zeker eens naar onze winkel.

Bij ZOO&ZO vind je alles voor hamsterscaping

Hamsterscaping is een zo natuurlijk mogelijke omgeving creëren voor jouw hamster. Daarnaast zorg je er met hamsterscaping voor dat jouw hamster zich niet hoeft te vervelen. Hamsterscaping is dus niet alleen prachtig om naar te kijken, maar voor jouw hamster is het ook echt een belevenis! Wat hamsterscaping zo leuk maakt zijn alle natuurlijke materialen die je kunt gebruiken. Daarbij hoef je de bak bij hamsterscaping een stuk minder vaak schoon te maken vanwege de dikke laag bodembedekking. Wij geven je graag de beste hamsterscaping tips zodat jij straks een waanzinnige bak voor jouw hamster kunt scapen!

Gezondheidscheck bij aankoop

Koop je een knaagdier bij ZOO&ZO? Dan wordt jouw knaagdier grondig door onze deskundige medewerkers gecheckt op zijn gezondheid en/of afwijkingen. Daarnaast krijg je bij cavia’s altijd een certificaat mee dat je de gezondheid van jouw cavia binnen een week gratis mag laten checken bij onze interne dierenartspraktijk De Klomp.

Laat de nagels van je knaagdier bij ons knippen

Als extra service kun je bij ons de nagels van jouw cavia laten knippen. Dit kost slechts €3,95. Het knippen van de nagels van cavia’s is een secuur werkje en zo ben je er zeker van dat het op de juiste manier gebeurt. Het knippen gaat op afspraak, dus bel van tevoren eerst even naar de winkel. Alleen op zaterdag doen we dit niet vanwege de drukte.

Veel keuze in speelgoed & snacks om jouw knaagdier handtam te maken

Wanneer je een knaagdier zoals een cavia of rat als huisdier kiest wil je er natuurlijk ook lekker mee kunnen knuffelen. Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment in speelgoed en snacks om jouw knaagdier te verwennen of handtam te maken. Onze medewerkers hebben veel ervaring bij het handtam maken van knaagdieren. Zij zullen je graag tips en advies geven hoe je het beste jouw knaagdierenmaatje tam kunt krijgen. Ook voor het zindelijk maken van je knaagdier kun je bij ons terecht voor advies en de juiste producten.

Schitterende knaagdierkooien van ons eigen merk Keddoc

Extra trots zijn wij op de knaagdierkooien van ons eigen merk Keddoc. Knaagdierkooien van topkwaliteit voor bijvoorbeeld degoes, chinchilla’s, ratten, fretten of gerbils. Zoals de Keddoc Home Studio, een prachtig knaagdierenverblijf welke uit twee delen bestaat waardoor deze uit te breiden is met een andere kooi. Vraag er eens naar in onze winkel!

Diverse soorten bodembedekking bij ZOO&ZO

Bodembedekking is een belangrijk onderdeel van het knaagdierenverblijf. Er zijn veel verschillende soorten en materialen bodembedekking te kiezen voor knaagdieren. Let er vooral op dat de bodembedekking zacht en stofvrij is, goed vocht opneemt en een geschikte ondergrond is om op te lopen, liggen en graven. Daarnaast moet de bodembedekking passen bij het natuurlijke gedrag van je knaagdier. Bij ZOO&ZO hebben wij daarom een prachtig assortiment aan bodembedekkingen voor knaagdieren.