ZOO&ZO is jouw vijverwinkel

Wil je graag een vijver aanleggen of ben je op zoek naar vijverspullen? Bij ZOO&ZO dierenspeciaalzaak ben je op de juiste plek voor de mooiste vijverbenodigdheden. Van schitterende vijvervissen tot alles voor de aanleg van jouw vijver, je slaagt gegarandeerd bij ZOO&ZO! Bij ZOO&ZO hebben we alles in huis voor de mooiste vijver. Van vijvertechniek tot vijveraanleg en vijververzorging. Enkele van de topmerken welke wij in ons assortiment hebben zijn Aquatic Science, Oase, Pontec en SuperFish. Ook voorzien onze deskundige medewerkers jou graag van passend advies bij het opstarten of verbeteren van jouw vijver. Kom dus zeker eens naar ZOO&ZO voor al jouw vijverbenodigdheden!

Vijverspullen kopen bij ZOO&ZO

Alles voor je vijver vind je bij ZOO&ZO, dé specialist in vijverbenodigdheden. Bijvoorbeeld vijverproducten voor het onderhouden van de vijver en het op peil houden van de waterwaardes van de vijver. Maar ook de juiste apparatuur voor de techniek van je vijver vind je bij ZOO&ZO. Van een beluchtingset, filters, fonteinpomp of luchtpomp tot verlichting, slangen en toebehoren of vogel- en kattenverjagers. Of ben je op zoek naar overige accessoires voor je vijver? Ook die hebben wij in huis! Denk bijvoorbeeld aan afdeknetten, bodembedekking, kweek benodigdheden, schepnetten, thermometers, voedersystemen, vijvermanden en nog veel meer!

Ruim assortiment visvoer voor vijvervissen

Visvoer voor jouw vijvervissen nodig? Bij ZOO&ZO vind je absoluut het juiste visvoer voorjouw vijvervissen. Wij hebben visvoer voor vijvervissen zoals de goudvis, komeetstaart, goudwinde, goudelrits, steur en natuurlijk de bekende koikarper. Verzorg jouw vijvervissen goed met het juiste voer. In ons assortiment vind je gevriesdroogde voeding, granulaat, korrels, sticks en vlokken.

Laat gratis de waterwaardes van je vijverwater testen

Heb je net een nieuwe vijver aangelegd? Of ben je er niet helemaal zeker van of de waterwaardes van jouw vijver kloppen? Laat dan gratis de waterwaardes van je vijverwater bij ons testen! Vanzelfsprekend hebben wij alle benodigdheden in huis voor het optimaliseren van jouw vijverwater. Ook hebben wij uitgebreide watertests van Aquatic Science waarbij het fosfaatgehalte uitgelezen wordt. Deze wateraarde test kost €7,50 en wanneer er producten van Aquatic Science nodig zijn voor de behandeling van het vijverwater dan komt dit bedrag te vervallen. Zo ben je er zeker van dat jouw vijverwater optimaal is!

Kom naar ZOO&ZO voor al jouw vijverspullen!

Dus ben je op zoek naar vijverpompen, vijverfilters, vijverfolie, vijverbacteriën, vijverbeluchting of vijvervissen? Kom naar onze prachtige ZOO&ZO dierenwinkel in Ede! Al deze producten -en nog veel meer- zijn bij ons verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen en van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons slaag je altijd en vind je het perfecte product voor jouw vijver. Daarnaast zijn wij de meest bijzondere én grootste dierenwinkel van Nederland! Met maar liefst 5000m2 (!) aan beleving kijk jij absoluut je ogen uit! Graag verwelkomen we jou in onze ware beleving, waar er gratis parkeren is en wij persoonlijk deskundig advies kunnen bieden. Zien we je gauw bij ZOO&ZO!?