Filter op
Klaar
Filter op
Klaar

Applaws

per pagina

Applaws is een 100% natuurlijk aanvullend kattenvoer en bevat niets meer dan de ingrediënten welke zijn vermeld op de verpakking. Oftewel Applaws gebruikt geen kleur, geur en smaakstoffen en ook geen chemische toevoegingen om het voer op smaak te brengen.

Alles wat je in Aplaws tegenkomt is 80% vlees en 20 % groente en fruit en een natuurlijke actieve Pro-Biotica. Dus uw kat is van binnen net zo gezond als hij er van buiten uit ziet.

Katten zijn carnivoren en dus gebouwd om vlees te verteren.  Het maag- & darmkanaal van een kat is veel korter dan dat van planteneters zoals koeien en paarden, en zelfs veel korter dan van de mens. Katten verteren dierlijk eiwit van vlees veel beter dan plantaardig eiwit zoals maïs, tarwe en gerst . Daarom hoort dat ook niet in kattenvoer gebruikt te worden. Zij zijn geen normaal onderdeel van de natuurlijke voeding en er is bewezen dat ze heel vaak voor allergieën zorgen. 

Plantaardig eiwit is moeilijk om te zetten in metabolische energie en is een bedreiging voor de lever en de nieren. Graan bevat veel koolhydraten, vlees niet. Koolhydraten verhogen heel sterk de bloedsuikerspiegel en dit leidt tot hyperactiviteit, zenuwachtigheid, etc., en is de allergrootste oorzaak van overgewicht bij katten. Graan in kattenvoeding wordt vooral gebruikt omdat het als grondstof veel goedkoper is dan vlees. Het maakt de brokken groter en de zak voller. Eiwit uit granen, maïs en rijst zijn slecht voor uw kat en u zult het in Applaws niet tegenkomen.

Naast de Applaws kattenbrokken heeft Applaws ook een groot assortiment natvoer voor uw kat. Applaws natvoer is bij ons verkrijgbaar in blikjes en pouches.

Heeft u voedingsadvies nodig of een andere vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op!