Aquarium

Aquarium

Aquarium&Zo, onderdeel van ZOO&ZO, is de meest verrassende aquariumwinkel van Nederland! Met een gigantisch assortiment van ruim 3.000 artikelen, heeft onze aquariumwinkel alles in huis voor jou als aquariumliefhebber. Onze medewerkers zijn echte specialisten met jarenlange ervaring en passie voor de onderwaterwereld. Zij staan elke dag voor je klaar met advies over het opstarten of verbeteren van jouw aquariumaquariumtechniek en -onderhoudaquariuminrichtingaquariumplantenaquariumscapingvisvoer en meer! 

Aquarium&ZO; een aquariumwinkel met een ruim assortiment

Kom óók naar onze prachtige aquariumwinkel bij ZOO&ZO in Ede! Onze aquariumafdeling is enorm: een ca. 800 m2 aquariumwinkel met een gigantisch assortiment van ruim 3.000 aquariabenodigdheden. Van aquariaaquariumfiltersaquariumverlichtingachterwanden(kunst)plantenaquariuminrichting tot bodembedekking. Een ruim aquascaping assortiment en nog veel meer! 

Een aquarium opstarten; hoe doe je dat?

Vindt jij een aquarium ook zo schitterend, maar heb je geen idee wat er allemaal bij komt kijken? Geen probleem! Onze deskundige medewerkers van onze aquariumwinkel adviseren je graag!

10-stappenplan voor het opstarten van een mooi & gezond aquarium

Wij hebben voor jou een 10-stappenplan opgesteld als richtlijn voor alles wat je nodig hebt bij het opstarten van een mooi en gezond aquarium!

Stap 1 - Eerst maak je de keuze voor welk aquarium je kiest;
Stap 2 - Daarna bepaal je wat voor een 
achterwand je mooi zou vinden in jouw aquarium;
Stap 3 - Dan komt de aquariumtechniek om de hoek kijken. Bepaal of informeer welke aquariumtechniek jij nodig hebt (denk bijvoorbeeld aan
aquariumverlichtingaquariumverwarmingaquariumfilters en -pompen) of ga voor een compleet JBL techniekpakket;
Stap 4 - Welke 
bodembedekking zou je willen, kies je bijvoorbeeld voor zand, siergrind of kiezels?;
Stap 5 – Met 
decoratie kun je jouw aquarium uniek maken. Hierbij kun je denken aan drijfhout, stenen, (kunst)planten en andere aquariumornamenten;
Stap 6 – Wat voor 
planten zou je in jouw aquarium willen? Kies je voor losse planten of wil je graag een kant-en-klaar plantenpakket? Tip: het is belangrijk om je eerst te verdiepen en goed te laten informeren over de aquariumplanten en hun groei & verzorging;
Stap 7 - Bepaal welke producten je nodig hebt om jouw aquarium te 
onderhouden en te reinigen;
Stap 8 - Klaar met indelen? Kom dan gratis je water laten testen in onze aquariumwinkel! Of koop 
watertests en test jouw aquariumwater zelf thuis;
stap 9 - Nu je aquarium draait en het water is getest, kun je oriënteren welke vissen je zou willen en welk 
visvoer daarbij hoort;
stap 10 - Vissen kopen! Dit kan alleen in onze aquariumwinkel. Deze zijn niet online te bestellen in verband met het welzijn van de dieren. 

Kom naar onze aquariumwinkel bij ZOO&ZO!

Wil je graag meer informatie over het opstarten en onderhouden van jouw aquarium? Kom gerust naar onze aquariumwinkel, onze vakkundige medewerkers helpen je graag met al je vragen over jouw aquarium!