JBL CristalProfi E902 Greenline De  JBL CristalProfi E902 Greenline  buitenfilter is een... Lees meer

JBL CristalProfi E902 Greenline

Op werkdagen voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden | Op voorraad in de winkel

119,95 136,50

Kleine voorraad

JBL CristalProfi E902 Greenline

De JBL CristalProfi E902 Greenline buitenfilter is een uitstekende filter die een goede waterkwaliteit in jouw aquarium bevordert. Deze filter is geschikt voor aquaria van 90 tot 300 liter.

- Zuiver en gezond water 

Stofwisselingsproducten, planten- en voerresten verminderen de kwaliteit van het aquariumwater. Een goede waterkwaliteit is echter noodzakelijk voor de gezondheid van vissen en planten. Dit kan door aquariumfilters en verschillend filtermateriaal bereikt worden. De filters onttrekken vervuiling en afvalstoffen via het filtermateriaal aan het water. Filters bieden tevens een ideale leefomgeving voor bacteriën die schadelijke stoffen afbreken. 

- Eenvoudige installatie 
De buitenfilter is compleet en klaar voor gebruik. De ingebouwde snelle startoptie en de filterstart zonder aanzuigen bieden een eenvoudige installatie. De filtermassa's zijn eveneens inbegrepen. 

- Eenvoudig onderhoud 
Door het eenvoudig toegankelijke voorfilter regelmatig te vervangen is reiniging van de rest van het filter maar zelden noodzakelijk. Het grote filtervolume biedt een grote biologische filtercapaciteit door verschillende filterlagen. De inbegrepen bio filterkogels hebben een onderscheidende doorsnede om het zelfreinigende effect te vergroten. 

- Veilig en energie-efficiënt 
Met een stroomverbruik van slechts 11 W biedt de Cristalprofi e902 een grote energiebesparing. Bij een onveranderde watercirculatie verbruikt het apparaat 31% minder stroom als vergelijkbare voorgaande modellen. Het gepatenteerde slangaansluitblok met veiligheidsventiel verhindert de uitstroom van water wanneer het filter afgekoppeld wordt. De JBL CristalProfi is gekeurd door het TÜV. 

- Nieuw
Ten opzichte van het voorgaande model, de JBL CristalProfi E901, is de bovenste filterkorf vernieuwd en efficiënter vormgegeven: In plaats van kleinere voorfiltermatten in de filterkorf is er nu één dubbel zo grote filtermat als voorfilter. Hierdoor verstopt de filter, ook bij zeer sterke vervuiling, niet zo snel en moet het voorfilter minder vaak gereinigd worden

Specificaties:

  • Buitenfilter voor gezond en zuiver aquariumwater: Gesloten watercircuit voor aquaria van 90 - 300 liter (80 - 120 cm)
  • Compleet uitgerust en klaar voor gebruik: Ingebouwde snelle start en filterstart zonder aanzuigen
  • Eenvoudige constructie
  • Extreem geruisloos
  • Pompcapaciteit: 900l/h. Gepatenteerd voorfiltersysteem met 100% meer oppervlakte dan het model 901
  • Biologische filtercapaciteit van 7,6 l volume, waterstop, 360° draaibare aansluiting en eenvoudig verwisselbare filtermassa's
  • TÜV gekeurd. Veilig en energie-efficiënt: Minder stroomverbruik dan bij voorgaande modellen - constante capaciteit
  • Inhoud: buitenfilter voor aquaria incl. 12/16 slangen & buizen, aanzuigkorf, hoek, zuignappen en filtermassa's (bio filterkogels en bio filterschuim)
  • Afmeting (L/H/B): 18x20x40 cm

Product specificaties

Merk:JBL
Filters :Filters extern
Referentie:6028200
EAN:4014162602824
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie

Vergelijkbare producten