Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.
Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Achterwanden

Een aquarium achterwand staat niet alleen mooi in jouw aquarium, maar is ook nuttig. Jouw vissen voelen zich door een aquarium achterwand veiliger. Daarnaast kun je met een aquarium achterwand alle snoeren en slangen uit het zicht houden. Achterwanden zijn er in verschillende typen. Om te beginnen de simpele posterachterwanden. Deze worden aan de buitenkant van het aquarium bevestigd. Maar uiteraard zijn er ook mooie aquarium wanden met een natuurlijke uitstraling. Deze dienen in het aquarium zelf gemonteerd te worden. Er bestaan module platen en mooie 3D aquarium achterwanden. Over het algemeen zijn de aquarium achterwanden in de meeste maten beschikbaar. Mocht dit niet zo zijn dan is de aquarium achterwand altijd op maat te maken.

Meer
per pagina

Aquarium achterwand kopen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij aquarium achterwanden van de volgende topmerken: Juwel, Ceramic Nature & HS Aqua.

Alles op het gebied van aquaria

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment aquariumartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO ruim 5000m2 aan beleving, zeker de moeite waard om eens langs te komen!

Naast aquarium achterwanden kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw aquarium achterwand bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van aquariums vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw aquarium webshop. Bij besteding vanaf  € 50,- worden jouw aquariumspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw aquarium achterwand vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van aquarium achterwand tot aquariumplanten koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet gevonden welke aquarium achterwand je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment aquarium achterwanden kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag!