Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Achterwanden

De achterwand van een aquarium bepaalt de hele uitstraling van het aquarium. Zonder achterwand is je aquarium niet meer dan een glazen bak waar je je muur doorheen kunt zien. De juiste achterwand maakt of breekt écht je aquarium. Daarom is er een ruime keuze in achterwanden voor aquariums, zodat er altijd een mooie achterwand voor jouw aquarium bij zit!

De achterwand van het aquarium is van belang

Een aquarium achterwand staat niet alleen mooi in jouw aquarium, maar is ook nuttig. Jouw vissen voelen zich door een aquarium achterwand veiliger. Daarnaast kun je met een aquarium achterwand alle snoeren en slangen uit het zicht houden. Achterwanden voor aquariums zijn er in verschillende typen. Om te beginnen de simpele posterachterwanden. Posterachterwanden worden aan de buitenkant van het aquarium bevestigd. Uiteraard zijn er ook mooie aquariumwanden met een natuurlijke uitstraling. Deze achterwanden dienen in het aquarium zelf gemonteerd te worden. Ook zijn er module platen en mooie 3D aquarium achterwanden verkrijgbaar. Over het algemeen zijn de aquarium achterwanden in de meeste maten beschikbaar. Mocht dit niet zo zijn, dan is de aquarium achterwand altijd op maat te maken.

Aquarium achterwanden van topmerken

Bij ZOO&ZO hebben wij aquarium achterwanden van de volgende topmerken: Juwel, Back to Nature, Dennerle en velen andere! Vraag onze deskundige medewerkers gerust om advies bij de keuze voor de perfecte achterwand voor jouw aquarium.

Alles voor je aquarium bij ZOO&ZO

Naast schitterende aquarium achterwanden in allerlei maten vind je bij ons alles op het gebied van aquariums. Je kunt bij ZOO&ZO dus terecht voor de complete inrichting van jouw aquarium: van achterwand tot aquariumplanten, aquariumvissen, aquariumlampen, aquariumpompen, aquariumfilters enzovoorts. Ook voor het onderhoud aan je aquarium zoals het laten testen van je aquariumwater ben je bij ZOO&ZO aan het juiste adres! Wij hebben een prachtige en complete aquariumafdeling waar jij als aquariumliefhebber je ogen zult uitkijken! Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan (dieren)beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen dus!

Achterwand aquarium kopen? Bestel jouw achterwand bij ZOO&ZO

Daarnaast zijn wij ook jouw aquarium webshop. Bestel je aquarium achterwand vandaag nog of kom een keertje langs om onze achterwanden te bekijken. Al je benodigdheden van achterwanden voor aquariums tot de complete inrichting van je aquarium koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal!