Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Kunstplanten

Planten voor het aquarium zijn in ontelbare soorten verkrijgbaar! Bij ZOO&ZO vind je dan ook een prachtig assortiment aquariumplanten van topkwaliteit. Aquariumplanten voor de beginnende aquariumhouder tot aan de gevorderde aquascaper; bij ZOO&ZO vind je absoluut de beste planten voor jouw aquarium!

De mooiste aquariumplanten voor jouw aquarium

Aquariumplanten zijn onmisbaar in ieder aquarium! Planten in het aquarium houden jouw aquarium in balans. Aquariumplanten nemen ongewenste stoffen op uit het water, zijn een natuurlijke vorm van algenbestrijding én zorgen voor een gezonde CO2 en zuurstofhuishouding. Daarnaast geven aquariumplanten jouw vissen de nodige beschutting en -niet onbelangrijk- zijn ze ontzettend mooi om te zien! Planten in je aquarium geven kleur aan het aquarium. Mooie aquariumplanten zijn echt een lust voor het oog! Daarnaast staan planten in het aquarium erg decoratief. 

Aquariumplanten maken jouw aquarium gezond

Wanneer je voldoende aquariumplanten in jouw aquarium hebt, kunnen ze zelfs een antibiotica effect hebben. Aquariumplanten ontwikkelen namelijk een natuurlijk antibioticum tegen bacteriën die ziekten veroorzaken bij de aquariumvissen. Met een mooi assortiment planten in je aquarium blijven jouw vissen dus gezonder! Nog meer reden om jouw aquarium met mooie planten te vullen dus!

Prachtig aanbod aquariumplanten bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO vind je een prachtig assortiment aquariumplanten. Planten voor aquariums zijn bij ons afkomstig van Aquaflora en Tropica. Het merendeel van onze aquariumplanten zijn onderwater in pot, maar we verkopen ook een groot assortiment in-vitro cupjes. In-vitro cupjes zijn aquariumplanten welke zijn gekweekt in een laboratorium in plaats van in een kas. Hierdoor bevatten deze aquariumplanten gegarandeerd geen slakken, algen of pesticiden! In-vitro cups zijn erg populair voor aquascaping. Bij aquascaping maak je prachtige landschappen onderwater waarbij vanzelfsprekend aquariumplanten essentieel zijn.

Ruim assortiment planten voor in een aquarium bij ZOO&ZO

ZOO&ZO aquariumwinkel heeft een ruim assortiment aquariumplanten op voorraad. De mooiste planten voor jouw aquarium vind je gegarandeerd bij ons! Omdat wij er zeker van willen zijn kwaliteit te kunnen garanderen zijn de aquariumplanten alleen in onze fysieke winkel te koop. De aquariumplanten kun je dus niet online bestellen, omdat dit ten koste zal gaan van de planten. Kom dus eens naar ZOO&ZO dierenwinkel in Ede en maak een keuze uit ons schitterende assortiment planten voor aquariums. 

Aquarium kunstplanten

Door je aquarium te vullen met kunstplanten kan je een leefomgeving uit de vrije natuur gemakkelijk nabootsen. Hierdoor zullen alle vissen in je aquarium zich veilig thuis kunnen voelen. Ook kunnen je vissen hierdoor gezond zonder enige stress in je aquarium rondzwemmen en een ideaal leven leiden. Aquarium kunstplanten worden voornamelijk van plastic of kunststof gemaakt. Daarnaast worden zo ontworpen dat ze op het eerste gezicht sprekend op levende aquariumplanten lijken.

Aquarium kunstplanten makkelijk te plaatsen en te onderhouden

Kunstplanten in je aquarium zijn gemakkelijk te vervangen en te plaatsen. Dit is hartstikke handig als jij je aquarium een goede schoonmaakbeurt wilt geven. Kunstplanten zijn makkelijk schoon te spoelen en makkelijk te verwijderen uit je aquarium. Ook vormen algen geen bedreiging voor je kunstplanten want de algen was je er zo vanaf.