Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Filters extern

Een externe aquariumfilter plaats je buiten het aquarium:

Het is belangrijk dat er een toegankelijke ruimte is buiten het aquarium om de filter te kunnen plaatsen. Omdat de filter buiten het aquarium wordt geplaatst is deze niet aanwezig in het aquarium zelf, wat vanzelfsprekend mooier is dan een filter welke in het aquarium te zien is. Ook een voordeel van een externe aquariumfilter is dat deze gemakkelijk schoon te maken is. Met name voor de grotere aquariums en aquariums met een grote visbezetting is een externe aquariumfilter de beste keuze voor de optimale gezondheid van het aquariumwater. Deze filters zijn wel wat duurder in aanschaf maar hebben dan ook een grotere capaciteit.

Waarom is een aquariumfilter zo belangrijk?

Een aquariumfilter is van levensbelang voor het gezond houden van jouw aquarium. Een aquariumfilter zorgt ervoor dat het water in beweging blijft. Hierdoor komt er zuurstof in het aquariumwater terecht. Daarnaast filtert een aquariumfilter het water schoon. Ook zorgt een aquariumfilter ervoor dat de goede bacteriën in het aquariumwater behouden worden. Een aquariumfilter is zoals gezegd verkrijgbaar in interne en externe filters. Voor de kleinere aquaria worden over het algemeen de binnenfilters gebruikt. Voor de grotere aquaria kun je beter kiezen voor een externe aquariumfilter, aangezien deze als aquariumfilter een grotere capaciteit heeft. Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment interne en externe aquariumfilters. Kom zeker eens langs voor deskundig advies en de complete inrichting van jouw aquarium!

Externe aquariumfilter kopen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij externe aquariumfilters van de volgende topmerken JBL, Oase, Eheim, Superfish & Dennerle.

Alles op het gebied van aquaria

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment aquariumartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO ruim 5000m2 aan beleving, zeker de moeite waard om eens langs te komen!

Naast externe aquariumfilters kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw aquariumfilter bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van aquariums vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw aquarium webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw aquariumspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw externe aquariumfilter vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van aquariumfilter extern tot aquariumplanten koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet de juiste aquariumfilter extern gevonden? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment aquariumfilters kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag!