Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Verwarming

Naast een geïntegreerde verwarming in de buitenfilters, hebben wij ook externe verwarming voor op de slang van het buitenfilter & bodemverwarming. Hiermee kun je door middel van warmtekabels op de bodem van het aquarium, de bak verwarmen zonder zichtbare techniek!

Bestel voordelig en eenvoudig in onze webshop! En heb je deskundig advies nodig? Wij helpen je graag!

Of kom een keer langs in onze winkel in Ede. ZOO&ZO biedt ruim 5000 m2 voor echte dierenliefhebbers! We hebben een schitterende terrarium- & aquariumafdeling, álles voor onze honden en katten vrienden, maar ook aan de kleine knaagdiertjes en vogels is natuurlijk gedacht. Daarnaast hebben we op onze eerste verdieping onze uitgebreide outdoor- en hengelsportafdeling én een complete afdeling voor paardenliefhebbers.

En heb je na zoveel gezien te hebben trek gekregen? Dan kun je heerlijk en uitgebreid lunchen in onze lunchroom LorentzoOm het plaatje compleet te maken beschikken we ook nog eens over een inpandige dierenartspraktijk.

Kortom; een heerlijk dagje uit!

Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers helpen je graag! Of kom natuurlijk gezellig eens langs!