Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.
Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Aquaria 105 tot 125cm

Middelgroot aquarium | 105 tot 125 cm

Op zoek naar een middelgroot aquarium van hoge kwaliteit? Bij ZOO&ZO ben je aan het juiste adres. Je vindt bij ons premium aquaria van ±120 cm voor ieder budget, die razendsnel jouw kant op komen.

Nog veel leuker is om onze middelgrote aquaria te komen bewonderen in onze 5000m2 grote dierenwinkel in Ede. Hier vind je niet alleen álles voor jouw aquaria, maar nog veel meer waar jouw dierenhart sneller van gaat kloppen. Fascinerende dieren, de mooiste dierenspullen en natuurlijk al onze deskundige werknemers die klaarstaan om jou te helpen. We zijn 6 dagen per week geopend. Zien we je snel?

Meer
per pagina

Aquarium van 120 cm? Het perfecte aquarium voor beginners!

Aquaria zijn een ontzettend leuke hobby waar je helemaal in kunt opgaan. Het kan nogal een uitdaging zijn om een evenwichtig geheel te creëren: niet iedere vis heeft dezelfde omgeving nodig en niet alle vissoorten kunnen vredig bij elkaar leven. Het kost even wat tijd om dit allemaal uit te zoeken, maar je krijgt er veel plezier voor terug. En natuurlijk adviseren onze experts je graag!

Ben je nieuw in de wereld van de aquaria? Je zou wellicht denken dat een klein aquarium makkelijk is om mee te starten, maar niets is minder waar. Een wat groter, rechthoekig aquarium met onderkast ziet er misschien wat overweldigend en professioneel uit, maar is juist een prima aquarium voor beginners. In zo’n middelgroot aquarium van circa 120 cm is het namelijk veel minder belangrijk is dat ieder detail klopt.

Ons assortiment middelgrote aquaria

Bij ons vind je een ruim assortiment aquaria van middelgrote omvang. We leveren aquariums met meubel en ook losse aquarium onderkasten in verschillende stijlvolle varianten. Je slaagt bij ons onder meer voor een:

  •          Aquarium 240 liter
  •          Aquarium 300 liter
  •          Aquarium 350 liter
  •          Aquarium wit of aquarium zwart
  •          Aquarium met hout in diverse uitvoeringen

Heb je advies nodig bij je keuze? Dan kun je altijd even een mailtje sturen naar info@zoo-zo.nl, we helpen je zo snel mogelijk verder!

Natuurlijk hebben we ook een grote collectie grote aquaria tot 180 cm, kleine aquaria tot 65 cm en alles daartussen. Bekijk op je gemak ons aanbod online voor alle mogelijkheden.

Trofis tot Juwel – alle topmerken onder één dak

Bij ZOO&ZO in Ede vind je hoogwaardige aquaria voor ieder budget. Ga je voor een luxe Oase aquarium, een strak Juwel aquarium of een scherp geprijsd Trofis aquarium? We hebben alle populaire modellen. Of je nu op zoek bent naar een Juwel Rio 240 of een Trofis Colisa 1200 op je verlanglijstje hebt staan, je vindt ze in ons assortiment middelgrote aquaria.

Middelgroot aquarium kopen? Aquaria van 115 of 120 cm bij ZOO&ZO

Online je aquarium kopen doe je veilig en vertrouwd bij ZOO&ZO. Onze middelgrote aquaria worden stevig verpakt verstuurd voor €35,-. We nemen vooraf contact met je om het aflevermoment dat jou uitkomt te bespreken. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is je nieuwe aquarium installeren en klaarmaken voor het onderwater-avontuur! Bestel je middelgrote aquarium vandaag nog, dan kun je snel aan de slag.