Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.

Aquaria 85 tot 105cm

Middelgroot aquarium & groot hoek-aquarium| 85 tot 105 cm

ZOO&ZO heeft een ruime collectie middelgrote aquaria en grote hoek-aquaria van 85 tot 105 cm. Op zoek naar een hoogwaardig aquarium van 90 cm, aquarium van 100 cm of een groot hoekaquarium? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. We leveren (hoek-)aquaria van verschillende topmerken, maar een stijlvol design en betrouwbare kwaliteit hebben ze allemaal gemeen.

Je kunt je aquarium eenvoudig en snel online bestellen, dan zorgen wij voor een veilige en zorgeloze aflevering bij jou thuis. Liever de aquaria eerst in het echt komen bewonderen? Je bent natuurlijk welkom in onze unieke dierenwinkel in Ede. Daar hebben we een hele hoek van onze 5000m2 gewijd aan álles voor je aquarium. Kom langs en laat je onderdompelen in een beestachtig leuke belevenis!

Meer

Ons assortiment (hoek-)aquaria binnen 85-105 cm

De één spreekt over centimeters, de ander heeft het liever over liters inhoud. Hoe het ook wilt benoemen, bij ZOO&ZO vind je diverse maten middelgrote aquaria met meubel en grote hoekaquariums met meubel binnen de categorie 85-105 cm:

 •          Aquarium 90 cm
 •          Aquarium 100 cm / aquarium 1 meter lang
 •          Aquarium 180 liter
 •          Aquarium 190 liter
 •          Aquarium 200 liter
 •          Hoek-aquarium 350 liter
 •          Losse aquarium kast

Een LED-aquarium van 100 cm of een aquarium van 90 cm zonder verlichting? Met de handige filteropties aan de linkerkant selecteer je gemakkelijk de specifieke afmeting, de verlichting, kleur en het merk van het aquarium dat je zoekt. Een greep uit de merken en series:

 •          Trofis Colisa
 •          Oase Highline
 •          Juwel Rio
 •          Juwel Trigon

De gulden middenweg: een rechthoekig aquarium van 100 cm

Aquaria zijn er in een heleboel maten. Iedere afmeting heeft zo zijn voordelen en uitdagingen, en met een mooi aquarium van 90 cm of een 1 meter groot aquarium zit je precies in het midden! Je aquarium van 100 cm hoeft niet zo vaak worden schoongemaakt als een groot aquarium, maar is ook weer niet zo aanpassingsgevoelig als een klein aquarium.

Een aquarium van zo’n 100 cm past bovendien in veel (woon)kamers en is tegelijkertijd een echte blikvanger. Dat geldt zeker ook voor onze stijlvolle merken, zoals de scherp geprijsde Trofis, mooie Juwel Rio of luxe Ferplast Dubai.

Groot hoek-aquarium

Overweeg je een hoek-aquarium te kopen? ZOO&ZO heeft meerdere prachtige hoek-aquariums met meubel. Op deze pagina vind je onze grote hoek-aquariums met 350 liter inhoud, waaronder het Juwel hoek-aquarium van 350 liter. Het voordeel van een groot hoek-aquarium is dat je veel oppervlak en inhoud hebt, terwijl het aquarium weinig ruimte in beslag neemt omdat het in de hoek van de kamer staat.

Wil je liever een iets kleiner hoek-aquarium? Bekijk dan ook eens onze pagina met (hoek-)aquaria van 65 tot 85 cm.

Middelgroot aquarium of groot hoek-aquarium kopen bij ZOO&ZO

Een groot hoek-aquarium van 350 liter of een aquarium van 180 liter tot en met aquarium van 200 liter koop je vertrouwd bij ZOO&ZO, de leukste aquariumwinkel en dierenspeciaalzaak van Nederland. Ben je nieuw in de wereld van aquaria, of wil je even sparren met onze deskundige medewerkers? We helpen je graag verder met persoonlijk advies, in de winkel of online. Je kunt altijd even contact met ons opnemen!

Onze hoek-aquaria en aquaria van 85 tot 105 cm hebben €35,- verzendkosten en worden per pallet verstuurd. Natuurlijk leveren we je nieuwe aquarium zo snel mogelijk, we maken vooraf een afspraak over de bezorgdatum. Bestel vandaag nog, dan geniet jij binnen de kortste keren van je nieuwe (hoek-)aquarium.

* We versturen bestellingen die voor 18:00 uur geplaatst zijn dezelfde dag