Trofis Basic 120 Wit Aquarium Een aquarium van hoge kwaliteit én ook nog eens betaalbaar! Dat... Lees meer

Trofis Basic 120 Wit Aquarium

Op werkdagen voor 13.00 uur besteld en dezelfde dag voor 15.00 uur de per mail toegezonden bezorgkalender (vanuit van de Hoef Logistiek) ingevuld, de volgende dag in huis
Verzendkosten € 35,00 binnen Nederland

289,95

Kleine voorraad

Trofis Basic 120 Wit Aquarium

Een aquarium van hoge kwaliteit én ook nog eens betaalbaar! Dat is het Trofis Basic aquarium. Een prachtig en vooral zeer ruim aquarium dit nét dat ene extraatje geeft in jouw huis!

Het biedt de perfecte huisvesting voor jouw vissen nadat jij het aquarium van Trofis volledig hebt ingericht. Denk bij het inrichten aan planten, rotsen, hout en andere soorten decoratie zoals mooie of speelse ornamenten.
Je hebt met dit Trofis aquarium (inclusief LED-verlichting) heel veel ruimte om er een prachtige onderwaterwereld van te maken. Geniet van de visjes die rondzwemmen in jouw eigen gecreëerde wereld onder water.

Dit Trofis Basic aquarium wordt geleverd incl. LED-verlichting maar ZONDER meubel, aquariumfilter en aquariumverwarming. Wanneer je verder scrolt op deze pagina zie je dat je het meubel, een startpakket én zelfs een techniekpakket bij kunt bestellen om zo jouw aquarium compleet te maken. Het startpakket wat je bij kunt bestellen bevat allerlei producten die belangrijk zijn wanneer jij dit prachtige aquarium van Trofis startklaar wilt maken en wilt onderhouden. Het techniekpakket bestaat uit een extern aquariumfilter, een aquariumverwarmer en een aquariumthermometer. Uiteraard vind je in onze webshop nog veel meer soorten pakketten zoals plantenpakketten maar ook allerlei soorten decoratie en nog veel meer!

Productinformatie:

  • Afmeting: 121 x 41 x 55 (h) cm
  • Inhoud: 240 liter
  • Kleur: Wit

Een bijpassend meubel is los verkrijgbaar voor dit Trofis Basic aquarium.

Deze Trofis Basic serie is verkrijgbaar in de Trofis Basic 80 Zwart, Trofis Basic 80 Wit, Trofis Basic 100 Zwart, Trofis Basic 100 Wit, Trofis Basic 120 Zwart en de Trofis Basic 120 Wit.

Heb je vragen wat betreft de levering of over het aquarium zelf? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag!

Vaak samen gekocht

1 x Trofis Meubel Voor Basic 120 Wit Aquarium
149,96 p/stk

Product specificaties

Merk:Trofis
Kleur :Wit
Afmeting :121 cm
Referentie:65038011ZZ / IT
EAN:8010690178639
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie

Vergelijkbare producten