Trofis Start 60 Wit Aquarium Biedt jouw aquariumvissen de perfecte huisvesting met dit... Lees meer

Trofis Start 60 Wit Aquarium

Op werkdagen voor 13.00 uur besteld en dezelfde dag voor 15.00 uur de per mail toegezonden bezorgkalender (vanuit van de Hoef Logistiek) ingevuld, de volgende dag in huis
Verzendkosten € 9,95 binnen Nederland

79,94 99,95

Kleine voorraad

Trofis Start 60 Wit Aquarium

Biedt jouw aquariumvissen de perfecte huisvesting met dit prachtige aquarium van Trofis! Dit Trofis aquarium wordt geleverd inclusief LED-verlichting. Het is een goedkoop aquarium van hoge kwaliteit en zal zeker een eyecatcher zijn in jouw huis!

Ben jij ook zo gek op het natuurschoon in de onderwaterwereld? Dit kun je nu geheel zelf creëren in dit mooie witte aquarium van Trofis. Gebruik planten, rotsen, hout en andere soorten decoratie om het helemaal naar je eigen stijl te maken. Geniet van je vissen als ze rondzwemmen in jouw eigen creatie onder water!

Dit Trofis Start aquarium wordt geleverd incl. LED-verlichting maar ZONDER meubel, aquariumfilter en aquariumverwarming. Wanneer je verder scrolt op deze pagina zie je dat je het meubel, het aquariumfilter en zelfs een startpakket bij kunt bestellen om zo jouw aquarium compleet te maken. Ook kun je ervoor kiezen om dit prachtige aquarium op een zwart meubel te plaatsen. Het startpakket wat je bij kunt bestellen bevat allerlei producten die belangrijk zijn wanneer jij dit prachtige aquarium van Trofis startklaar wilt maken en wilt onderhouden. Uiteraard vind je in onze webshop nog veel meer soorten pakketten zoals plantenpakketten maar ook allerlei soorten decoratie en nog veel meer!

Het Trofis Start aquarium bevat:

  • Waterdichte klep
  • Grote voorklep voor gemakkelijk onderhoud
  • LED-lamp
  • Klepje voor plaatsing van de automatische visvoeder CHEF-PRO
  • Uitsparingen in de bovenklep waar de toevoer en de afvoer van een extern filter en de stekker doorheen passen

Productinformatie:

  • Afmeting: 60 x 31,5 x 39,5 (h) cm
  • Inhoud: 60 liter
  • Kleur: Wit

Het bijpassend meubel voor dit aquarium is alleen verkrijgbaar in het zwart.

Deze Trofis Start serie is verkrijgbaar in de Trofis Start 50 Zwart, Trofis Start 50 Wit, Trofis Start 60 Zwart, Trofis Start 60 Wit, Trofis Start 80 Zwart en de Trofis Start 80 Wit.

Heb je vragen wat betreft de levering of over het aquarium zelf? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag!


Product specificaties

Merk:Trofis
Kleur :Wit
Afmeting :60 cm
Referentie:65016111ZZ / IT
EAN:8010690178554
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie

Vergelijkbare producten