Trofis Heros (Aquascaping)

De Trofis Heros series sets zijn de meest ultieme sets voor jouw aquascape. De serie bestaat uit een Heros-600 (60cm), 900 (90cm) en een 1200 (120cm). De set komt compleet met aquarium, bijbehorend meubel en LED-verlichting. De verlichting valt los op het aquarium te plaatsten en heeft een sterkere kracht dan een doorgaans LED om jouw planten dé nodige belichting te bieden voor snelgroeiende planten die goed van kleur zullen zijn.  

Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment aan producten die je nodig hebt voor het aquascapen van jouw aquarium. Aquascaping is een leuke hobby die je geheel naar eigen mening en stijl kan uitoefenen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor verschillende stijlen zoals landscape, natural style of hardscape. Tevens is aquascaping een belangrijke basis voor de gezondheid van jouw aquarium.

Meer

Trofis Heros

Trofis introduceert de Heros serie. Trofis Heros zijn optic white aquariums die speciaal gemaakt zijn voor aquascaping. De Trofis Heros aquariums zijn namelijk gemaakt van extra helder glas waardoor het aquarium zelf geen aandacht afneemt van de aquascape. Daarnaast richten de Trofis Heros aquariums zich met name op hun strakke uiterlijk. Omdat de Trofis Heros aquariums naadloos gekit zijn, behoren lelijke zwarte kitranden tot het verleden!

Tijdloos en modern design

Het moderne en strakke Trofis Heros aquarium heeft ook een mooi strak meubel waardoor deze set een tijdloos en modern design heeft! Echt een plaatje in jouw interieur!

De Trofis Heros Series; speciaal voor aquascapers!

De Trofis Heros aquariums hebben de ideale afmetingen om in te scapen! De Trofis Heros serie is verkrijgbaar in drie maten:

Heros 600:          60x43,5x45 cm
Heros 900:          90x43,5x50 cm
Heros 1200:        120x43,5x50 cm

LED-verlichting voor de Trofis Heros

Uiteraard hoort bij een Trofis Heros aquarium een goede LED-verlichting! De Heros LED-serie is van hoge kwaliteit en valt ook nog eens te dimmen! Een controller is dus niet nodig voor deze led balk. Wel wordt de LED-verlichting tegen een enorm scherpe prijs aangeboden. 

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van aquarium tot de inrichting van je aquarium koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet het aquarium gevonden die je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment aquariums en inrichting kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze vakkundige medewerkers helpen je graag op weg!