Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.
Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter
Klaar

Aquariumplanten

Levende aquariumplanten zijn onmisbaar in ieder aquarium. Waterplanten houden je aquarium in balans: ze nemen ongewenste stoffen op uit het water, zijn een natuurlijke vorm van algen-bestrijding en zorgen voor een gezonde CO2- en zuurstofhuishouding. Daarnaast geven aquariumplanten je vissen de nodige beschutting en –niet onbelangrijk– zijn ze ontzettend mooi om te zien.

Aquariumplanten geven leven aan het aquarium! Wij verkopen een ruim assortiment aan aquariumplanten en waterplanten afkomstig van Aquaflora en Tropica! Wij hebben het merendeel van de planten onderwater in pot, maar verkopen ook een groot assortiment aan in-vitro cupjes. Dit zijn planten die gekweekt zijn in een laboratorium i.p.v. een kas, waardoor deze gegarandeerd geen slakken, algen of pesticiden bevat! In-vitro cups zijn erg populair voor aquascaping!

Bij ZOO&ZO vind je een ruim assortiment planten voor je aquarium. We leveren ze in handige kant-en-klare aquariumplanten-pakketten. Je kunt onze aquariumplanten online bestellen, snel en eenvoudig. Je hebt ze al binnen 3 tot 5 werkdagen in huis! Bekijk snel onze collectie.

Meer

Aquariumplanten

Levende aquariumplanten zijn onmisbaar in ieder aquarium! Waterplanten houden je aquarium in balans. Ze nemen ongewenste stoffen op uit het water, zijn een natuurlijke vorm van algenbestrijding én zorgen voor een gezonde CO2- & zuurstofhuishouding. Daarnaast geven aquariumplanten je vissen de nodige beschutting en –niet onbelangrijk– zijn ze ontzettend mooi om te zien!

Wanneer je voldoende aquariumplanten in jouw aquarium hebt, kunnen ze zelfs een antibiotica effect hebben. Planten ontwikkelen namelijk een natuurlijk antibioticum tegen bacteriën die ziekten veroorzaken bij je vissen. Dus ook jouw vissen blijven zo gezonder!

Daarbij geven aquariumplanten leven en kleur aan jouw aquarium. Mooie aquariumplanten zijn echt een lust voor het oog. En staan ze ook nog eens erg decoratief!

Wij verkopen een ruim assortiment aan aquariumplanten en waterplanten afkomstig van Aquaflora en Tropica! Het merendeel van onze aquariumplanten zijn onderwater in pot, maar we verkopen ook een groot assortiment in-vitro cupjes. Dit zijn planten die gekweekt zijn in een laboratorium in plaats van een kas, waardoor deze gegarandeerd geen slakken, algen of pesticiden bevatten! In-vitro cups zijn erg populair voor aquascaping!

Bij ZOO&ZO vind je een ruim assortiment aquariumplanten voor jouw aquarium. We leveren ze in handige kant-en-klare aquariumplanten-pakketten. Je kunt onze aquariumplanten online bestellen; snel en eenvoudig. Je hebt ze al binnen 3 tot 5 werkdagen in huis! Bekijk snel onze collectie.

Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag! Tijdens kantoortijden zijn wij te bereiken op 0318-693078 of per e-mail: info@zoo-enzo.nl.

Maar veel leuker is het om eens binnen te stappen bij ZOO&ZO! We hebben ruim 5000 m2 aan ultieme dierenbeleving! Van de schitterendste aquariums & terrarium, tot alles voor je hond, kat, vogel of knaagdier. Daarbij hebben we op onze eerste verdieping onze ruiter-,&  hengelsport en outdoorafdeling. En kun je ook nog eens heerlijk lunchen in onze Lunchroom Lorentzo!

En of het nog niet genoeg is hebben we ook nog een inpandige dierenartspraktijk.

Zien we je gauw!?