Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.

Filters

Een aquarium filter is van levensbelang voor het gezond houden van jouw aquarium. Een aquarium filter zorgt ervoor dat het water in beweging blijft. Hierdoor komt er zuurstof in het aquariumwater terecht. Daarnaast filtert een aquarium filter het water schoon. Ook zorgt een aquarium filter ervoor dat de goede bacteriën in het aquariumwater behouden worden. Een aquarium filter is verkrijgbaar in interne en externe filters. Voor de kleinere aquaria worden over het algemeen de binnen filters gebruikt. Voor de grotere aquaria kun je beter kiezen voor een buitenfilter, aangezien deze als aquarium filter een grotere capaciteit heeft.

Meer
per pagina

Aquarium filter kopen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij aquarium filters van de volgende topmerken: JBL, Oase, Eheim, Superfish & Dennerle.

Alles op het gebied van aquaria

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment aquariumartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO ruim 5000m2 aan beleving, zeker de moeite waard om eens langs te komen!

Naast aquarium filters kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw aquarium filter bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van aquariums vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw aquarium webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw aquariumspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw aquarium filter vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van aquarium filter tot aquariumplanten koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet gevonden welk aquarium filter je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment aquarium filters kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag!