Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.
Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Verwarming

Meer
per pagina

Heb jij een tropisch aquarium? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij verkopen een ruim aanbod aan aquariumverwarmingen & thermostaten die perfect te gebruiken zijn voor jouw tropische aquarium. Wij hebben zowel interne, als externe verwarmingen te koop.

Naast een geïntegreerde verwarming in de buitenfilters, hebben wij ook externe verwarming voor op de slang van het buitenfilter & bodemverwarming. Hiermee kun je door middel van warmtekabels op de bodem van het aquarium, de bak verwarmen zonder zichtbare techniek!

Bestel voordelig en eenvoudig in onze webshop! En heb je deskundig advies nodig? Wij helpen je graag!

Of kom een keer langs in onze winkel in Ede. ZOO&ZO biedt ruim 5000 m2 voor echte dierenliefhebbers! We hebben een schitterende terrarium- & aquariumafdeling, álles voor onze honden en katten vrienden, maar ook aan de kleine knaagdiertjes en vogels is natuurlijk gedacht. Daarnaast hebben we op onze eerste verdieping onze uitgebreide outdoor- en hengelsportafdeling én een complete afdeling voor paardenliefhebbers.

En heb je na zoveel gezien te hebben trek gekregen? Dan kun je heerlijk en uitgebreid lunchen in onze lunchroom LorentzoOm het plaatje compleet te maken beschikken we ook nog eens over een inpandige dierenartspraktijk.

Kortom; een heerlijk dagje uit!

Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers helpen je graag! Of kom natuurlijk gezellig eens langs!