Dé Trofis Heros H-1200 - Los Aquarium Let op dit betreft alleen het Trofis Heros H-1200 -... Lees meer

Trofis Heros H-1200 - Los Aquarium

Op werkdagen voor 13.00 uur besteld en dezelfde dag voor 15.00 uur de per mail toegezonden bezorgkalender (vanuit van de Hoef Logistiek) ingevuld, de volgende dag in huis
Verzendkosten € 35,00 binnen Nederland

399,95

Dé Trofis Heros H-1200 - Los Aquarium

Let op dit betreft alleen het Trofis Heros H-1200 - Los Aquarium

Dit Trofis Heros lijn is van sublieme kwaliteit en zeer aantrekkelijk geprijsd! Dit aquarium hoort bij de top en doet niet onder voor aquaria van de beste merken. Dit Aquarium is strak, modern en tijdloos. Zo is de Trofis Heros H-1200 uitgevoerd met speciaal optic white glass, dit glas is kraakhelder en vertekend niet in kleur. Je vissen, planten en koralen zullen in hun echte kleuren zichtbaar zijn. Ook is de Trofis Heros H-1200 naadloos gekit, dit zorgt ervoor dat de montage-randen (kitranden) niet zichtbaar zijn. Dit Aquarium is speciaal ontwikkeld voor scapers en échte aquarium liefhebbers. De Trofis Heros is onze nieuwste lijn, eentje waar we enorm trots op zijn. Richt dit aquarium zorgvuldig in en dan staat er binnenkort echt iets speciaals.   

Productinformatie:

  • Afmetingen:
    • Aquarium: 120 cm (L) x 43,5 cm (B) x 50 cm (H)
  • Inhoud: 265 liter
  • Glasdikte: 12 mm
  • Materiaal aquarium: Hout en optic white glass
  • Materiaal meubel: Hout
  • Kleur: Zwart

Deze Trofis Colisa serie is verkrijgbaar in de Trofis Heros H-600Trofis Heros H-900 en de Trofis Heros H-1200.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Zwart

Opties:

Aquarium & LED + Meubel: Complete Set, het Aquarium inclusief één LED Balk en het meubel. 
Los Aquarium & LED: Alleen het Aquarium. 
Los Meubel: Alleen het meubel. 
Los LED: Alleen één LED Balk voor de Trofis Heros H-1200. 

Je vind alle benodigdheden voor je aquarium in onze webshop, zoals verwarmingselementen, filters, planten, allerlei soorten decoratie, mineralen en nog veel meer! In onze fysieke winkel aan de Lorentzstraat 1b hebben we ook een breed scala aan siervissen & planten. Onze specialisten staan voor je klaar, zij helpen je graag verder en geven de informatie dat zorgt voor net dat beetje extra! Heb je vragen over het aquarium zelf of kunt u moeilijk een keuze maken? Neem dan gerust contact met ons op! 

Bij bezorging wordt er van te voren contact met u opgenomen om een geschikte afleverdag te bespreken. Het Aquarium wordt door middel van een koeriersserivce bij uw thuis afgeleverd. Neem voor meer informatie contact op met één van onze specialisten, die u graag meer vertellen. 

Retour: Onze aquaria verzenden wij uitsluitend met onze koeriersservice. Neem bij retour contact met ons op voor een ophaalafspraak. 

Product specificaties

Merk:Trofis
Kleur :Zwart
Referentie:H-1200
EAN:8720153870337
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie