Aquaria 85 tot 105cm

Op zoek naar een aquarium van 85 tot 105 cm? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Hieronder vint u een overzicht van de tientallen modellen die wij beschikbaar hebben. Voor ieder wat wils: zo hebben wij hele mooie design aquariums in alle kleuren en maten. Stijlvolle en degelijke aquariums. Aquariums voor beginnende als voor ervaren liefhebbers. Ook vindt u hier de panorama modellen. Deze modellen staan bekend om het mooie 3d effect.

Iets heel anders zijn de hoekmodellen. Deze hoekaquariums zijn ideaal om in een hoek te plaatsen en nemen zo minder ruimte in. Ook deze hoek aquariums zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Bij de aquariums heeft u de keuze om het aquarium met of zonder meubel aan te schaffen. Tevens zijn de meubels ook 'los' verkrijgbaar. De meeste aquariums worden compleet geleverd. Klik op een aquarium voor de specificaties.

Kunt u geen keuze maken? Of heeft u nog wat vragen? Onze deskundige staan u graag te woord! Zij kijken graag samen met u naar de beste keuze.