Dé Trofis Xipho Een elegant aquarium, een aquarium van hoge kwaliteit, dé perfecte huisvesting... Lees meer

Trofis Xipho (AS-50)

Op voorraad, voor 15:00 besteld morgen in huis, koeriersservice!
Verzendkosten € 35,00 binnen Nederland
Kleur
Zwart 199,95
Aquarium
Complete Set, Aquarium met LED, Filter & Kabinet 259,94
Los Aquarium met LED & Filter 199,95
Los Kabinet 92,95

259,95

Dé Trofis Xipho

Een elegant aquarium, een aquarium van hoge kwaliteit, dé perfecte huisvesting voor jouw vissen; de Trofis Xipho is het helemaal! Een aquarium die, na de juiste inrichting voor jouw vissen, een échte eyecatcher in jouw huis zal zijn! Het aquarium wordt geleverd inclusief LED-verlichting en ingebouwd filter.

Wanneer je dit prachtige zwarte aquarium in gaat richten is het belangrijk dat je met de behoeftes van jouw aquariumvissen rekening houdt. Niet iedere vis wenst hetzelfde in zijn leefomgeving. Bij het inrichten kun je denken aan het gebruik van planten, rotsen, hout en andere soorten decoratie. De Trofis Xipho is uniek vormgegeven en is daarom net iets anders dan een standaard Aquarium. Richt het Aquarium op een bijzondere manier in en zo staat er echt iets speciaals. Geniet van de mooie onderwaterwereld en laat je betoveren!

Productinformatie:

  • Afmeting: 36 x 36 x 50 (h) cm
  • Inhoud: 62 liter
  • Kleur: Zwart
  • Ingebouwd LED, wit licht, blauw licht en dimmer. 
  • Geïntegreerd Filter

Opties

Complete Set, Aquarium met LED, Filter en Kabinet: De complete set bestaat uit het Aquarium met ingebouwd filter en verlichting, het geleverde Kabinet is uniek en speciaal ontwikkeld voor de Trofis Xipho. 
Aquarium met LED en Filter: Je ontvangt de Trofis Xipho inclusief ingebouwd filter en verlichting, zonder Kabinet. 
Los Kabinet: Je ontvangt alleen het unieke Kabinet voor de Trofis Xipho.

Je vind alle benodigdheden voor je aquarium in onze webshop, zoals verwarmingselementen, filters, planten, allerlei soorten decoratie, mineralen en nog veel meer! In onze fysieke winkel aan de Lorentzstraat 1B hebben we ook een breed scala aan siervissen & planten. Onze specialisten staan voor je klaar, zij helpen je graag verder en geven de informatie dat zorgt voor net dat beetje extra! Heb je vragen over het aquarium zelf of kunt u moeilijk een keuze maken? Neem dan gerust contact met ons op! 

Retour: Onze aquaria verzenden wij uitsluitend met onze koeriersservice. Neem bij retour contact met ons op voor een ophaalafspraak. 

Product specificaties

Merk:Trofis
Kleur :Zwart
Materiaal :Glas, Metaal, Kunststof
Referentie:
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie