Trofis Basic 120 Zwart Aquarium Stoor jij je nog aan die lege plek in jouw huis én ben je gek... Lees meer

Trofis Basic 120 Zwart Aquarium

Voor 15.00 besteld, morgen in huis (speciaal transport)
Verzendkosten € 35,00 binnen Nederland

279,95 379,95

Trofis Basic 120 Zwart Aquarium

Stoor jij je nog aan die lege plek in jouw huis én ben je gek op de onderwaterwereld? Met dit Trofis aquarium heb jij de ruimte om in een 121 breed aquarium een échte eigen onderwaterwereld te creëren! Geniet van het natuurschoon onder water en van de vissen die je in dit prachtige en hoogwaardige aquarium van Trofis kunt laten zwemmen.

Het aquarium van Trofis wordt geleverd inclusief LED-verlichting. Bij het inrichten van dit aquarium kun je allerlei soorten producten gebruiken om het aquarium, én naar eigen stijl in te richten, maar ook naar de behoeftes van jouw aquariumvissen. Denk aan planten, hout, rotsen en andere soorten decoratie zoals ornamenten.

Dit Trofis Basic aquarium wordt geleverd incl. LED-verlichting maar ZONDER meubel, aquariumfilter en aquariumverwarming. Wanneer je verder scrolt op deze pagina zie je dat je het meubel, een startpakket én zelfs een techniekpakket bij kunt bestellen om zo jouw aquarium compleet te maken. Het startpakket wat je bij kunt bestellen bevat allerlei producten die belangrijk zijn wanneer jij dit prachtige aquarium van Trofis startklaar wilt maken en wilt onderhouden. Het techniekpakket bestaat uit een extern aquariumfilter, een aquariumverwarmer en een aquariumthermometer. Uiteraard vind je in onze webshop nog veel meer soorten pakketten zoals plantenpakketten maar ook allerlei soorten decoratie en nog veel meer!

Productinformatie:

  • Afmeting: 121 x 41 x 56 (h) cm
  • Inhoud: 240 liter
  • Kleur: Zwart

Een bijpassend meubel is los verkrijgbaar voor dit Trofis Basic aquarium.

Deze Trofis Basic serie is verkrijgbaar in de Trofis Basic 80 Zwart, Trofis Basic 80 Wit, Trofis Basic 100 Zwart, Trofis Basic 100 Wit, Trofis Basic 120 Zwart en de Trofis Basic 120 Wit.

Heb je vragen wat betreft de levering of over het aquarium zelf? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag!

Vaak samen gekocht

1 x Trofis Meubel Voor Basic 120 Zwart Aquarium
149,95 p/stk

Product specificaties

Merk:Trofis
Kleur :Zwart
Afmeting :121 cm
Referentie:65038017ZZ
EAN:8010690178646
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie