Trofis Heros (Aquascaping)

De Trofis Heros Series
Speciaal voor aquascapers!

Extreem geprijsd, laat deze kans niet lopen! OP=OP

De Trofis Heros series sets zijn de meest ultieme sets voor jouw aquascape. De serie bestaat uit een Heros-600 (60cm), 900 (90cm) en een 1200 (120cm). De set komt compleet met aquarium, bijbehorend meubel en LED-verlichting. De verlichting valt los op de bak te plaatsten en heeft een sterkere kracht dan een doorgaans LED om jouw planten dé nodige belichting te bieden voor snelle groeiende planten en goed van kleur!  

Nu geheel tijdelijk zijn de sets enorm in prijs verlaagd, nergens anders in Nederland krijg je zo'n kwaliteit tegen deze scherpe prijs. Wees er snel bij en laat deze kans niet schieten OP=OP. Mocht je vragen hebben of niet nog niet helemaal zeker zijn over je mogelijke aankoop. Neem dan even contact op met dé Aquarium afdeling via mail aquarium@zoo-enzo.nl of bel naar 0318-69 30 78 en vraag naar de afdeling. Langs komen in onze winkel aan de Lorentzstraat 1b in Ede mag natuurlijk ook! 

Wij verkopen een ruim assortiment aan alle producten die je nodig hebt voor het aquascapen van jouw aquarium. Aquascaping is een leuke hobby die je geheel naar eigen mening en stijl kan uitoefenen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor verschillende stijlen zoals landscapenatural style of hardscape. Tevens is aquascaping een belangrijke basis voor de gezondheid van jouw aquarium.

Aquascaping is een kunstvorm waarbij de primaire focus ligt op het creëren van een natuurlijk ingericht en duurzaam aquarium waarbij planten, hout en steen centraal staan. Dit staat in contrast met een traditioneel aquarium waarbij het houden van tropische vissen centraal staat. Bij een aquascape ligt de focus op het succesvol laten groeien van aquariumplanten waardoor algen worden tegengegaan. Om te plantgroei te stimuleren wordt aangeraden om extra CO2 (koolstofdioxide) aan het aquarium toe te voegen. Aquascaping draait om het creëren van een goede balans in het aquarium, de balans zorgt in het algemeen voor gezondere vissen en minder kans op visziektes.

Aquascaping is één van onze specialisaties, hulp of advies nodig? Wij helpen je graag!

Trofis Heros serie

Trofis introduceert de Heros serie. Trofis Heros zijn optic white aquariums die speciaal gemaakt zijn voor aquascaping. Deze aquariums zijn namelijk gemaakt van extra helder glas waardoor het aquarium zelf geen aandacht afneemt van de aquascape. Daarnaast richten deze aquariums zich met name op hun strakke uiterlijk. Omdat deze bakken naadloos gekit zijn, behoren lelijke zwarte kitranden tot het verleden!

Dit moderne en strakke aquarium heeft ook een mooi strak meubel waardoor deze set een tijdloos en modern design heeft! Echt een plaatje in jouw interieur!

Daarnaast hebben deze aquariums ook nog eens de ideale afmetingen om in te scapen! De Trofis Heros serie is verkrijgbaar in 3 maten:

Heros 600:          60x43,5x45 cm

Heros 900:          90x43,5x50 cm

Heros 1200:       120x43,5x50 cm

Uiteraard hoort hier ook een goede LED-verlichting bij! De Heros LED-serie is van hoge kwaliteit en valt ook nog eens te dimmen! Een controller is dus niet nodig voor deze led balk.
De Heros serie is dus van hoge kwaliteit, maar wordt tegen een enorm scherpe prijs aangeboden. Ten opzichte van andere aanbieders van optic white aquaria zoals ADA en ILA, zijn deze aquariums stukken goedkoper! Kom snel langs naar onze winkel om deze prachtbakken in het echt te bekijken!   

Wil je graag meer informatie of advies? Onze deskundige medewerkers helpen je graag! Stuur gerust een mailtje naar info@zoo-enzo.nl of bel (tijdens openingstijden) naar: 0318-693078.
Maar wat natuurlijk veel leuker is, kom een keer naar onze winkel in Ede! ZOO&ZO is de ultieme dierenwinkel met 5000 m2 voor echte dierenliefhebbers! Wij zijn zelfs de grootste dierenwinkel van Nederland!
Op onze begane grond kijk je je ogen uit bij onze prachtige aquariums & terrariums, maar natuurlijk hebben wij ook álles voor jouw vogel, hond of kat. En of je nou iets voor je konijnen of knaagdieren zoekt, ook daarin vind je bij ons een ruim assortiment!

Maar er is meer, op onze eerste verdieping vind je onze outdoor, ruitersport & hengelsport afdelingen. En daarna zin gekregen in een lekkere lunch? Heerlijk lunchen doe je in onze Lunchroom LorentzoEn dan hebben we ook nog eens een inpandige dierenartspraktijk! We zijn dus echt van alles voorzien!

Kom gezellig eens langs bij ZOO&ZO!