Aquariumplanten

Levende aquariumplanten zijn onmisbaar in ieder aquarium. Waterplanten houden je aquarium in balans: ze nemen ongewenste stoffen op uit het water, zijn een natuurlijke vorm van algen-bestrijding en zorgen voor een gezonde CO2- en zuurstofhuishouding. Daarnaast geven aquariumplanten je vissen de nodige beschutting en – niet onbelangrijk – zijn ze ontzettend mooi om te zien.

Aquariumplanten geven leven aan het aquarium! Wij verkopen een ruim assortiment aan aquariumplanten en waterplanten afkomstig van Aquaflora en Tropica! Wij hebben het merendeel van de planten onderwater in pot, maar verkopen ook een groot assortiment aan in-vitro cupjes. Dit zijn planten die gekweekt zijn in een laboratorium i.p.v. een kas, waardoor deze gegarandeerd geen slakken, algen of pesticiden bevat!
In-vitro cups zijn erg populair voor aquascaping!

Bij ZOO&ZO vind je een ruim assortiment planten voor je aquarium. We leveren ze in handige kant-en-klare aquariumplanten-pakketten. Je kunt onze aquariumplanten online bestellen, snel en eenvoudig. Je hebt ze al binnen 3 tot 5 werkdagen in huis! Bekijk snel onze collectie.

Welke waterplanten in je aquarium?

Je wil je aquarium beplanten, maar de keuze aan waterplanten voor aquaria is enorm. Wat zijn de juiste vissenkom-plantjes en waar moet je beginnen?

Bij ZOO&ZO maken we je het graag makkelijk. Wij hebben selecties zoetwater aquariumplanten die goed samengaan voor je gemaakt, en diverse startpakketten met plantenvoeding voor je aquarium samengesteld. Je hoeft je ook niet meer druk te maken over hoeveel planten je aquarium nodig heeft, want onze aquariumplanten-sets zijn gecategoriseerd per aquariumafmeting.

Onze aquariumplanten-pakketten bestaan uit makkelijke aquariumplanten die voor vrijwel ieder aquarium geschikt zijn. Denk daarbij aan mooie, sterke aquariumplanten als Anubias en Javavarens (planten die groeien op hout in je aquarium). Bij de grotere pakketten is er ook een onderscheid gemaakt tussen aquariumplanten voor de voorgrond, midden-beplanting en planten voor achter in je aquarium.

Ons assortiment aquariumplanten-pakketten

Onze collectie bestaat uit verschillende soorten aquariumplanten-sets met diverse zoetwater aquariumplanten (sommige inclusief de populaire rode aquariumplanten!). Ook vind je op deze pagina losse startersets met plantenvoeding voor je aquarium. Om je aquariumplanten zo lang mogelijk gezond te houden, raden we daarnaast onze aquarium plantbemesting aan.

Per pakket is aangegeven voor welk formaat aquarium hij geschikt is, van nano-aquariumplanten tot aan sets voor aquaria van 180 cm. Je hebt de keuze uit 3 type pakketten: sets voor gezelschapsaquaria, sets voor Malawi/Tanganjika-aquaria en pakketten voor Discus/Amazonde-aquaria.

Weet je niet precies welk aquariumplanten-pakket het beste bij jouw aquarium past, of wil je meer informatie over de sets? Je kunt altijd even contact opnemen, onze medewerkers helpen je graag met deskundig advies. Bel ons gerust op 0318-693078 of stuur een mailtje naar info@zoo-enzo.nl.

Duik in de wereld van ZOO&ZO

Onze aquariumplanten zijn uitsluitend online te bestellen, maar ZOO&ZO is zoveel meer dan een aquariumplanten-shop! Kom langs in onze dierenspeciaalzaak in Ede, waar we maar liefst 5000 m2 aan beleving bieden.

Dompel onder in een wereld vol aquaria, tropische vissen, exotische dieren en de mooiste (huis)dierenspullen. Je vindt er alles voor de aankleding van je aquarium, van aquarium-scaping tot aquarium-onderhoud. Dankzij onze inpandige lunchroom kun je er een volwaardig daguitje van maken. Zien we je snel?

Aquariumplanten online kopen bij ZOO&ZO

Online aquariumplanten kopen, doe je eenvoudig bij ZOO&ZO. Wij zorgen voor optimaal gemak met onze voorgeselecteerde aquariumplanten-sets. Je aquariumplantjes worden snel geleverd en vanaf €50,- profiteer je van een gratis verzending. Bestel je aquariumplanten-pakket vandaag nog!