Aquascaping

Wij doen alles voor je aquascape!

Wij verkopen een ruim assortiment aan alle producten die u nodig heeft voor het aquascapen van uw aquarium. Aquascaping is een leuke hobby die u geheel naar eigen mening en stijl kan uitoefenen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor verschillende stijlen zoals landscape, natural style of hardscape. Tevens is aquascaping een belangrijke basis voor de gezondheid van uw aquarium.

Wat is aquascaping? 

Aquascaping is een kunstvorm waarbij de primaire focus ligt op het creëren van een natuurlijk ingericht en duurzaam aquarium waarbij planten, hout en steen centraal staan. Dit staat in contrast met een traditioneel aquarium waarbij het houden van tropische vissen centraal staat. Bij een aquascape ligt de focus op het succesvol laten groeien van aquariumplanten waardoor algen worden tegengegaan. Om te plantgroei te stimuleren wordt aangeraden om extra CO2 (koolstofdioxide) aan het aquarium toe te voegen. Aquascaping draait om het creëren van een goede balans in het aquarium, de balans zorgt in het algemeen voor gezondere vissen en minder kans op visziektes.

Aquascaping is één van onze specialisaties, hulp of advies nodig? Wij helpen u graag! Bestel nu eenvoudig uw aquascaping producten online in onze webshop, neem ook eens een kijkje in onze winkel met 5000m2 aan oppervlakte.

per pagina

Dé Heros

Voor de beste en mooiste aquascaping producten kom je naar Zoo&Zo, we hebben alles van beginner tot professioneel en helpen je graag verder met de volgende stap. Ons personeel staat voor je klaar om advies te geven over het op een juiste manier in te richting van je aquascape. Bij Zoo&Zo is aquascaping één van onze specialiteiten en vinden het dan ook erg leuk om onze klanten hiermee te helpen. Speciaal voor aquascapers hebben we een nieuwe serie op markt gebracht, namelijk de Trofis Heros. De Heros series zijn speciaal ontwikkeld voor een juiste prijs/kwaliteitsverhouding, het is eenvoudig instappen met de Heros serie. De Heros serie ligt betreft kwaliteit op het niveau van ADA en ILA en zijn ook voorzien van Optic White Glass. 

Bekijk onze Heros-series, Heros H-600Heros H-900 en Heros-1200. De ultieme bak voor jouw planted aquarium! Laat je begeleiden en informeren en samen zetten we de volgende stap naar de voor jouw perfecte planted aquarium of fish tank.  

Waarom wij de Trofis Heros introduceren: 

Trofis Heros zijn optic white aquariums die speciaal gemaakt zijn voor aquascaping. Deze aquaria zijn namelijk gemaakt van extra helder glas waardoor het glas geen aandacht afneemt van de aquascape. Deze aquariums richten zich met name op hun strakke uiterlijk. Deze bakken zijn naadloos gekit, waardoor lelijke zwarte kitranden tot het verleden behoren! Dit moderne en strakke aquarium heeft ook een mooi strak meubel waardoor deze set een tijdloos en modern design heeft!  

Daarnaast hebben deze aquaria ook nog eens ideale afmetingen om in te aquascapen! De Trofis Heros serie is verkrijgbaar in 3 maten:

 
Heros 600:          60x43,5x45 cm

Heros 900:          90x43,5x50 cm

Heros 1200:       120x43,5x50 cm

Dé Heros LEDs 

Uiteraard hoort hier ook een goede LED-verlichting bij! De Heros LED-serie is van hoge kwaliteit en valt ook nog eens te dimmen! Een controller is dus niet nodig voor dit LED

De Heros serie is van hoge kwaliteit, maar wordt tegen een enorm scherpe prijs aangeboden. Ten opzichte van andere aanbieders met optic white aquaria zoals ADA en ILA, zijn deze aquaria een stuk voordeliger Kom snel langs in onze winkel om deze prachtbakken in het echt te bekijken!