Categorieën

Blog

Weer meer van huis? Laat je hond hier aan wennen!

Weer meer van huis? Laat je hond hier aan wennen!

Naast het opvoeden en trainen van jouw hond, is het ook heel belangrijk om je hond te leren ‘alleen’ te kunnen zijn. Niets vervelender dan een hond die de hele buurt bij elkaar blaft omdat hij zijn baasje mist. Helemaal nu we weer wat meer van huis zijn, is het belangrijk om jouw hond hier goed aan te laten wennen. Maar wat is nou de beste manier om je... Lees verder »

Op zoek naar een beestachtig leuk kinderfeestje!? Vier jouw kinderfeestje dan bij ZOO&ZO!

Op zoek naar een beestachtig leuk kinderfeestje!? Vier jouw kinderfeestje dan bij ZOO&ZO!

Jouw kinderfeestje bij ZOO&ZO wordt onvergetelijk! Wij hebben namelijk een te gek programma voor jou samengesteld. Wat dacht je van een rondleiding door de winkel waarbij jij héél dicht bij de dieren mag komen? En natuurlijk ook al jouw dierenvragen mag stellen! Na deze toffe rondleiding sluit je je kinderfeestje af met frietjes, een snack of... Lees verder »

Hoe groot moet een hamsterkooi zijn?

Hoe groot moet een hamsterkooi zijn?

Hoe groot moet jouw hamsterkooi zijn? Hamsters zijn er in verschillende soorten. Afhankelijk van de hamster kies je de grootte van jouw hamsterkooi. Daarbij zijn er hamsters welke in groepen leven en hamsters welke solitair (alleen) leven. Omdat hamsters slechte klimmers zijn, is het sowieso aan te raden een ruime hamsterkooi te kiezen, welke... Lees verder »

Hoeveel voeding geef ik mijn pup?

Hoeveel voeding geef ik mijn pup?

Hoeveel voer geef je jouw pup nou eigenlijk? En hoe weet je zeker dat je pup voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt? Of krijgt jouw pup misschien te veel voedingsstoffen binnen zonder dat jij hier erg in hebt? Wij geven je in deze blog graag wat tips en advies over de hoeveelheid voeding voor jouw pup!

Iedere... Lees verder »

ZOO&ZO; 3 Dolle Dieren Dagen!

ZOO&ZO; 3 Dolle Dieren Dagen!

Op 1, 2 en 4 oktober is het weer zover! Deze dagen hebben wij bij ZOO&ZO onze 3 Dolle Dieren Dagen! Een must om even te komen voor alle dierenliefhebbers!

Wat is er allemaal te beleven?

Op 2 oktober kun je met jouw trouwe viervoeter naar de hondenplons! Dit wordt georganiseerd in Zwembad de Vrije Slag in Bennekom.... Lees verder »

Kattenbak schoonmaken; tips & tricks!

Kattenbak schoonmaken; tips & tricks!

Katten zijn van nature heel schoon op zichzelf. Daarom is het belangrijk dat jouw kat altijd een schone kattenbak in de buurt heeft om zijn behoefte te doen. Vanzelfsprekend maak je deze kattenbak regelmatig schoon. Wij geven je graag wat tips voor het goed schoon houden van jouw kattenbak.

... Lees verder »

De juiste lengte teugels; waar moet je op letten?

De juiste lengte teugels; waar moet je op letten?

'Neem je teugels op maat'

'Neem je teugels op maat', iedereen heeft deze uitspraak weleens gehoord tijdens de training of les. Maar wat is de goede maat nu eigenlijk?
Stel dat je jouw paard rijdt met een erg lange teugel, dan nodig je je paard uit tot het langer maken van zijn of haar hals. De meeste paarden die met een... Lees verder »

Kattenbakvullingen; welke soort past bij jou & jouw kat?

Kattenbakvullingen; welke soort past bij jou & jouw kat?

Op zoek naar de juiste kattenbakvulling? Er zijn vele soorten kattenbakvulllingen: klontvormend, niet klontvormend, in houtkorrelvorm, van silicaat of op organische basis. Kattenbakvulling met een lekker geurtje eraan of juist geurloos. Maar welke kattenbakvulling past nou perfect bij jou en jouw kat? Graag geven we je wat passend... Lees verder »

Rattenkooi inrichting

Rattenkooi inrichting

Ratten zijn leuke speelse dieren, die graag met wat maatjes in hun rattenkooi leven. Zet daarom ook het liefst minimaal twee ratten in jouw rattenkooi. Omdat ratten actieve klimmers zijn, adviseren wij een rattenkooi van minimaal 80 x 50 x 80 cm te kiezen voor twee ratten. Maar vanzelfsprekend geldt, hoe ruimer de rattenkooi, hoe meer plezier en... Lees verder »

Hamsterscaping

Hamsterscaping

Hamsterscaping is een zo natuurlijk mogelijke omgeving creëren voor jouw hamster. Daarnaast zorg je er met hamsterscaping voor dat jouw hamster zich niet hoeft te vervelen. Hamsterscaping is dus niet alleen prachtig om naar te kijken, maar voor jouw hamster is het ook echt een belevenis! Wat hamsterscaping zo leuk maakt zijn alle natuurlijke materialen... Lees verder »