Ben jij een échte liefhebber van konijnen en knaagdieren? Natuurlijk wil je dan het beste voor jouw dier. Met Bunny kun je je helemaal uitleven naar de behoeftes van jouw huppelende vriendje.

Bunny heeft alles voor jouw konijn, cavia, (dwerg)hamster, degoe, rat, gerbil, muis of chinchilla op het gebied van konijnenvoer, knaagdierenvoer, konijnensnacks, knaagdierensnacks, hooisnacks, snuffelmatten, tunnels van fleece, echte knaagsnacks zoals takjes en zélfs een echte graafbox met bijbehorend graafzand.

Hoe leuk is het om jouw knager of konijn gelukkig te zien met deze mooie producten van Bunny? Eén ding is zeker; aan alles is gedacht om aan de behoeftes van jouw dier te voldoen. Probeer het, je zult je verbazen!

Dan nu even een stukje, toch behoorlijk belangrijke informatie, over het gebit van een konijn of knaagdier:

Wist je dat... de tanden van een konijn en knaagdier permanent doorgroeien? Natuurlijk wil je voorkomen dat ze té lang worden en er weer een dierenartsbezoekje aan te pas moet komen om de tanden te slijpen. Van nature hebben konijnen en knaagdieren dan ook constant de behoefte om te knagen. De oplossing? Bunny! Niet alleen het konijnenvoer of het knaagdierenvoer houdt rekening met de natuurlijke slijtage van de tanden, maar ook de diverse knaagwortels en snacks dragen bij aan een gezond gebit. Misschien heb je je dier er weleens op betrapt dat hij of zij aan het knabbelen was aan iets waar hélemaal niet aan geknabbeld mag worden.. Heb je wel genoeg knaagmateriaal in het hok? Zorg je voor afwisseling qua snacks, speeltjes en andere uitdagingen? Wanneer je hier wat meer rekening mee gaat houden zul je merken dat jouw konijn, cavia of ander knagertje de knaagsnacks van Bunny toch wel véél meer waardeert dan zo'n vieze houten rand van het hok!

| Zorg voor genoeg knaagmateriaal voor jouw konijn of knaagdier. Knagen kunnen ze als de beste!

Maar.. Nu wil je natuurlijk graag weten: wat heeft Bunny dan allemaal voor mijn dier? Dáár ga je nu achter komen!

Laten we beginnen bij de soorten voedingen. Misschien toch ook weer goed om even te beginnen met een klein stukje informatie hierover.

Wist je dat sommige knaagdieren selectieve eters zijn? Dit houdt in dat, wanneer je een gemengde voeding geeft, ze alleen alle lekkere dingetjes eruit snoepen en de brokjes laten liggen. Juist de brokjes bevatten alle voedingsstoffen die jouw cavia, hamster, rat, degoe, muis of chinchilla nodig heeft. Bunny heeft ook een aantal voedingen zonder al die lekkere dingetjes. Maar wel met heerlijke brokjes. Zo krijgen ze toch datgene binnen wat ze nodig hebben. "Maarja.." denk je misschien, gemengd voer ziet er toch veel lekkerder uit dan die saaie brokjes? Ja, dat is zo, maar jij wilt toch ook dat jouw diertje vrolijk en gezond oud mag worden en alles binnen krijgt wat ze nodig hebben? Niet getreurd! Bunny heeft er natuurlijk ook aan gedacht om een voeding te ontwikkelen welke allerlei lekkere dingetjes bevat, geen brokjes en tóch alle essentiële voedingsstoffen! Dit is de variant "Expert". Zo kun je toch jouw knager verwennen zonder dat hij of zij iets tekort komt!

Hieronder vertellen we in het kort welke producten er voor konijnen en knaagdieren te verkrijgen zijn.

Wil je alle voedingen bij elkaar op een rijtje? Klik hier!

VOEDING


| Konijnenvoer speciaal voor: jonge konijnen tot een leeftijd van 6 maanden, volwassen konijnen, konijnen met gebitsproblemen, konijnen die extra kruiden waarderenkonijnen die extra vitamines nodig hebben & oudere konijnen vanaf 6 jaar.

| Caviavoer speciaal voor: jonge cavia's tot een leeftijd van 5 maanden & volwassen cavia's.

| Hamstervoer (EXPERT) speciaal voor de selectief etende hamster.

| Dwerghamstervoer (EXPERT) speciaal voor de selectief etende dwerghamster.

| Rattenvoer (EXPERT) speciaal voor de selectief etende rat.

| Muizenvoer (EXPERT) speciaal voor de selectief etende muis.

| Gerbilvoer (BASIC) speciaal voor de selectief etende gerbil.

| Chinchillavoer speciaal voor de chinchilla.
| Degoevoer speciaal voor de degoe.

VOEDING & SNACK COMBINATIE

De Botanicals en vitamines! De Botanicals zijn te verkrijgen in Mid-Mix & Maxi0Mix. Het leuke is dat wanneer je de Mid-Mix, Maxi-Mix en de vitamines mixt, je een complete voeding voor jouw konijn of knaagdier hebt.
Natuurlijk kun je ze ook apart van elkaar aanbieden aan jouw dier. Ook weer in allerlei smaken én, niet te vergeten, net zoals alle lekkernijen en voedingen van Bunny, super goed voor de tanden. Smullen maar!

Wil je alle producten bekijken? Klik dan hier.

SNACKS & VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Naast die heerlijke basisvoedingen die Bunny heeft voor jouw konijn of knaagdier wil je jouw diertje natuurlijk ook lekker kunnen verwennen met tussendoortjes.
Je zult werkelijk versteld staan van de variatie die Bunny heeft in de diverse snacks, lekkernijen en voedingssupplementen! Mixjes van bladeren, bloesems, groenten, pompoen, zaden kun je geven als voedingssupplement. Deze verschillende mixen zijn allemaal zo samengesteld dat je ze speciaal voor je konijn hebt maar ook voor een knagertje zoals de hamster of de rat. Super gezond!

Als we het hebben over snacks kun je denken aan gedroogde stukjes appel, knabbelstukjes met meelwormen of kruiden en groenten maar ook tomatenschijfjes! Ook onwijs veel lekkere biscuitjes met smaken zoals rode biet, peterselie, banaan en nog veel meer!
Wil je jouw lieve vriendje laten zien hoeveel je van hem of haar houdt? De 'My Little Sweetheart' snacks zijn zeer smakelijke koekjes in de vorm van een hartje en ook deze konijnensnacks of knaagdierensnacks zijn er in verschillende smaakjes.

Wil je alle producten bekijken? Klik dan hier.

KNAAGSNACKS

Naast dat elk product van Bunny rekening houdt met de natuurlijke slijtage van het gebit van jouw dier zijn er ook nog speciale knaagsnacks. Wat dacht je van appelhout, paardenbloemwortels of een échte knaagwortel waar jouw dier lang knaagplezier van zal hebben? Allemaal te  verkrijgen voor konijnen en knaagdieren!

Wil je alle producten bekijken? Klik dan hier.

| Met Bunny is het altijd smullen, smullen & nog eens smullen!


SPELEN, SLAPEN, UITDAGING & INTERACTIE

Wist je dat konijnen en knaagdieren ervan houden om uitgedaagd te worden? Om te kunnen spelen? En vooral om met jóu samen te spelen?
Een jutezak met hooi, om op te hangen, daagt jouw diertje uit om die héérlijke sprietjes hooi uit de jutezak te trekken en op te knabbelen.
Een snuffelmat; verstop brokjes of snoepjes in de mat en laat jouw konijn of knaagdier snuffelen. Uitdaging ten top! Er is zelfs een snuffelmat voor hamsters die je op kunt hangen als een lekker hangmatje.
Soms, na een actieve dag, vind jij het toch ook heerlijk om op de bank te ploffen? Hoe fijn is het als jouw konijn of knaagdier ook een eigen plekje heeft die zacht en warm is? De Fleecy Tunnel van Bunny biedt comfort en veiligheid voor je dier.

Dan nu even iets anders: Je wist vast wel dat konijnen echte gravers zijn. Met de ‘DiggingBox’ van Bunny en het bijbehorende graafzand maak je jouw konijn écht gelukkig! Zóóó leuk om te zien hoe je konijntje los kan gaan met zijn lieve, schattige pootjes in het speciale, zachte graafzand.

En dan nu de topper! Wil je nog meer een band opbouwen met jouw dier?
De trainingskaarten en trainingssnoepjes zijn de perfecte manier om het vertrouwen van jouw konijn, cavia en andere knaagdieren zoals de rat, hamster, gerbil of chinchilla te vergroten!  
Oefen, speel en maak vriendjes!

Wil je alle producten bekijken? Klik dan hier.

GROTE SCHOONMAAK

Helaas... Ook dit moet gebeuren. Maak het jezelf makkelijk met de kooireiniger van Bunny. Een handige spray zonder chemische middelen en met een lekker fris geurtje!

Wil je alle producten bekijken? Klik dan hier.

Om een heel lang verhaal kort te maken; Bunny geeft je de mogelijkheid om het beste aan jouw huisdier te geven!
Heb je vragen? Vraag het ons gerust. Mail of bel; info@zoo-enzo.nl óf 0318-693078.