Nooit meer een vieze badkamer!

 

Lekker rollen en ravotten is wat iedere hond het liefst doet. Daarna is jouw hond toe aan een grondige wasbeurt en dat kan bij ZOO&ZO!ZOO&ZO beschikt over de meest moderne ‘Dogwash’, een open cabine waarin je je hond eenvoudig kunt wassen.
Een hondenwasbeurt van 15 minuten kost slechts €7,50. Hondenshampoo en drogen zijn inclusief!

Geen beschadigde badkuipen en badkamer vloeren, geen nat en vies huis, niet hoeven kiezen welke hondenshampoo het beste is, niet meer in de tuin de hond met een sproeier achteraan zitten. Lijkt jou dit ook heerlijk? De ZOO&ZO dogwash staat in onze dierenspeciaalzaak aan de Lorentzstraat 1b in Ede en je mag hier elk gewenst moment met je viervoeter gebruik van maken.

De Dogwash is gemakkelijk te bedienen. Door het buigen van de knieën of het hurken tijdens het wassen van de hond thuis, klagen veel mensen over knie- en/of rugpijn. Om deze klachten te voorkomen is de wastobbe van de Dogwash op een ideale hoogte geplaatst zodat iedereen de hond zeer gemakkelijk kan wassen. Gedurende het hele wasproces staat het baasje in een rechte positie zonder druk op de knieën of rug. De tobbe is voorzien van een coating met anti-slip, waardoor de hond veilig staat zonder uit te glijden.

Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de douche. Deze levert de juiste hoeveelheid water, die al opgewarmd is tot een comfortabele 38 graden, de ideale temperatuur om de hond te wassen. Wanneer je het programma "shampoo" selecteert wordt de shampoo automatisch gemengd met het water dat uit de douchekop stroomt. De ZOO&ZO doggywash gebruikt alleen een organische shampoo die speciaal ontwikkeld is voor honden. De douche is flexibel en hiermee is de hond van alle kanten goed te wassen.

Logo ZOO&ZO dogwash

ZOO&ZO dogwash

Het gebruik is erg makkelijk:Na betaling kun je een programma naar keuze kiezen op het touchscreen, zoals bijvoorbeeld "shampoo". Vervolgens kan je jouw hond net als thuis rustig wassen. Je betaalt voor de gebruikte tijd en kunt ieder moment tussen de verschillende programma's switchen.

1. Start door het plaatsen van de hond in het wasgedeelte en lijn hem aan met de speciale ketting, verwijder de halsband en lijn

2. Betaal de startprijs met munten (verkrijgbaar bij de kassa) of met contant gepast geld

3. Druk op de shampoo knop op het touchscreen. Pak de sproeikop en druk op de knop. Begin dan met het shampoo-en van de hond. Aangezien het water gemengd is met shampoo gaat dit vele malen sneller dan dat dit thuis gebeurt (ongeveer 2-4 minuten).

4. Optioneel kan er eventueel gebruik gemaakt worden van conditioner of anti-vlooienshampoo (beide ongeveer een minuut).

5. Uiteraard dan even tussentijds de hond afspoelen. Ook na het gebruik van conditioner of anti-vlooien shampoo de hond grondig afspoelen. Afspoelen duurt ongeveer 1-2 minuten.

6. Vervolgens de hond droog föhnen. Er zijn twee verschillende föhnstanden, een lage en een hoge stand. Een zenuwachtige hond eerst met de lage stand beginnen. Droog föhnen duurt ongeveer 5 minuten.

7. Zodra de hond lekker droog is kan de hond uit de wastobbe gehaald worden. Graag de wastobbe nog even reinigen voor de volgende gebruiker. Dit duurt ongeveer 30 seconden.

Indien meer tijd nodig is, is er de mogelijkheid om extra geld toe te voegen en daarmee de tijd te verlengen. 30 Seconden voor het einde van de betaalde tijd gaat er een signaal af, zodat je weet hoeveel tijd er nog beschikbaar is.

Programma's Dogwash