Open sollicitatie stage

Wat super leuk dat je interesse hebt om bij ZOO&ZO stage te komen lopen! Wij zijn regelmatig op zoek naar stagiairs.

ZOO&ZO heeft heel veel leuks te bieden: een mooie werkomgeving - namelijk de grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux -, een gezellige (werk)sfeer, een lunchroom waar je dagelijks een heerlijke lunch kunt kopen met korting, meerdere stagiairs op verschillende afdelingen en (regelmatig) de mogelijkheid om te blijven werken na je stageperiode. Maar bovenal valt er een heleboel te leren bij ons! 

Waar we benieuwd naar zijn:

Zou je in je sollicitatie voor een stageplaats kort iets kunnen vertellen over onderstaande punten? 

 Wie je bent?

Kun je bijvoorbeeld iets vertellen over je naam, je leeftijd, de opleiding die je volgt en in welk jaar van de opleiding je zit? Wij zijn benieuwd!

 Wat voor een stage je zoekt?

Heb je bijvoorbeeld voorkeur voor een bepaalde afdeling? Wij hebben natuurlijk verschillende hele leuke afdelingen! Zoals de hondenafdeling, de kattenafdeling, de terrariumafdeling en de hengelsportafdeling. Spreekt een bepaalde afdeling je het meeste aan? 
En wat houd je stage in? Hoeveel uur moet je stage lopen en in welke periode? Kun je in deze tijd volledig voor ZOO&ZO aan de slag of heb je tijdens je stage uren bijvoorbeeld ook tijd nodig om aan jouw schoolopdracht te werken?

 Wat je motivatie is?

Zou je kunnen aangeven waarom je graag bij ZOO&ZO stage zou willen komen lopen? Wij begrijpen natuurlijk wel waarom maar zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Insturen van je sollicitatie

Je kunt jouw sollicitatie mailen naar werken@zoo-enzo.nl. Wij zullen dan binnen een week contact met je opnemen.
Wie weet tot snel bij ZOO&ZO!