ZOO&ZO, zoveel meer te beleven! 

028_rond.png

ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak is de grootste en meest verrassende dierenwinkel van Nederland! Jij als dierenliefhebber zal in onze dierenwinkel absoluut je ogen uit kijken!

ZOO&ZO is niet zomaar een dierenwinkel, bij ons staat specialisme en kwaliteit hoog in het vaandel. We hebben in onze dierenwinkel een enorm assortiment aan producten voor je huisdier dankzij de 5000m² winkeloppervlakte. Dus of je nu hondenvoer, een krabpaal, een konijnenhok, aquarium of terrarium zoekt, bij ZOO&ZO slaag je absoluut! Op de begane grond vind je alles voor je hond, kat, konijn, knaagdier, vogel, terraria, vijver en aquaria;

Maar er is nog veel meer bij ZOO&ZO dierenwinkel! Op de eerste verdieping van onze dierenwinkel vind je een ruim opgezette ruitersport afdeling met een breed assortiment voor ruiter en paard. Ben je meer een visser? Kom dan ook zeker onze zeer ruime hengelsportafdeling bewonderen! Ook deze afdeling is te vinden op de eerste verdieping van onze dierenwinkel. Daarnaast hebben wij een mooie outdoor afdeling -tevens op de eerste verdieping- met prachtige merken kleding en schoenen van hoogwaardige kwaliteit.

Makkelijk bereikbaar, ligging nabij A12 en A30   

2639905_car_icon.png Gratis parkeren     

Rolstoelvriendelijk, lift aanwezig     

Gratis toiletbezoek   

Heerlijk lunchen bij onze lunchroom in de dierenwinkel

Geregeld leuke activiteiten bij ZOO&ZO

Naast ons rijke assortiment is er veel te beleven in de dierenwinkel. Kom bijvoorbeeld heerlijk en gezellig lunchen in onze Lunchroom Lorentzo, waar kinderen lekker kunnen spelen in het speelhoekje en ook honden meer dan welkom zijn. Ook hebben wij een prachtige hondenwasstraat om jouw trouwe viervoeter te wassen en kan je jouw hond wegen. Daarnaast organiseren wij door het hele jaar heen leuke activiteiten in en om de dierenwinkel. Houd onze website en social media kanalen in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan hoef je niets te missen!

041_rond%20kopi%C3%ABren.png047_rond%20kopi%C3%ABren.png099_rond kopiëren.png

Ook enthousiast geworden!? We zien je graag in onze dierenspeciaalzaak aan de Lorentzstraat 1b in Ede!

Winkelinformatie

Lorentzstraat 1b
6716 AD Ede
KVK: 09121374
BTW-nr.: NL809970338B01
Tel. nr: 0318 - 69 30 78

Klantenservice

Tel. nr: 0318 - 75 93 34
E-mail: service@zoo-enzo.nl

.