Over ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak

ZOO&ZO, zoveel meer te beleven!

ZOO&ZO dierenspeciaalzaak, de grootste en meest verrassende dierenwinkel van Nederland waar jij als dierenliefhebber en huisdiereigenaar alles kan vinden om het jouw huisdier naar zijn/haar zin te maken.

De verschillende specialismen, het rijke assortiment en de diverse leuke activiteiten zorgen ervoor dat een bezoek aan ZOO&ZO een ultieme belevenis is. Of je nu kattenvoer nodig hebt, bijzondere vissen in de aquaria wilt ontdekken, een hondenriem koopt of met je kinderen de konijntjes aait, bij ZOO&ZO kan het allemaal.

Op onze hengelsportafdeling heb je de keuze uit een enorm assortiment hengelsport artikelen en wissel je verhalen uit met andere visliefhebbers. En vergeet onze paardensportafdeling niet waar je niet alleen alles kunt vinden voor paard en ruiter maar het is ook een complete outdoor afdeling met prachtige merken.


Daarom kom je naar ZOO&ZO:

  • 5000m² winkelvloeroppervlakte een ware oase voor de dierenliefhebber
  • Op de begane grond vind je alles voor je hond, kat, knaagdier, vee, vogel, terraria, vijver en aquaria
  • De eerste verdieping verrast je met paardensport, outdoor en hengelsport
  • Geïntegreerde dierenartspraktijk op de begane grond
  • Gezellig lunchen bij “Lorentzo”, onze lunchroom
  • Gemakkelijk je hond wassen en drogen in de “Doggywash” (hondenwasstraat)
  • Wij zijn gemakkelijk te bereiken, ligging nabij A12 en A30
  • Je kunt gratis parkeren en ZOO&ZO is rolstoelvriendelijk

Al zin om langs te komen?
We zien je graag in onze winkel aan de Lorentzstraat 1b in Ede!


Online winkelen?

Natuurlijk hebben we naast onze winkel ZOO&ZO in Ede ook een uitgebreide webshop waar je eenvoudig online kunt bestellen: www.zoo-enzo.nl


Van ’t Guppy naar ZOO&ZO:

Het eenmanszaakje met de naam ’t Guppy dat in 1968 begon met guppy’s kweken, werd al snel een aquariumwinkel en later een dierenspeciaalzaak. Sinds die tijd is ’t Guppy een begrip in Ede en omstreken.

Toen Arnold Vlastuin ’t Guppy in 1992 overnam werd het assortiment al snel uitgebreid. Er kwam een hengelsportafdeling bij en de winkel verhuisde naar de Schaapsweg. Zo kon ’t Guppy verder groeien en een grotere regio rondom Ede bedienen.

Al snel werd duidelijk dat de ambities nog groter waren en door de enorme groei van de winkel en onze webshops werd het opnieuw tijd om te verhuizen. Na zeven jaar hard zoeken hebben wij een bouwkavel gevonden aan de Lorentzstraat 1b in Ede. Hier hebben wij een prachtig, duurzaam en innovatief pand gebouwd en zijn wij daar halverwege 2016 vol trots ingetrokken. Alle afdelingen en belevingen komen hier samen. Een ultieme locatie voor ons Fun Shopping Concept.

De naam ’t Guppy past niet meer bij ons nieuwe pand en bij wat we willen uitdragen, namelijk: de grootste en meest verrassende dierenspeciaalzaak van Nederland. Daarom heten we nu ZOO&ZO. Een naam waar het complete en veelzijdige karakter van de dierenspeciaalzaak vanaf spat. Zowel qua assortiment en de verschillende specialismen als de ultieme beleving voor onze klanten.

ZOO&ZO dierenspeciaalzaak

ZOO&ZO dierenspeciaalzaak, de grootste en meest verrassende dierenspeciaalzaak van Nederland waar jij als dierenliefhebber en huisdiereigenaar alles kan vinden om het jouw dier naar de zin te maken.

ZOO&ZO dierenspeciaalzaak, alles over ons en onze dierenspeciaalzaak vind je hier

ZOO&ZO BV
Lorentzstraat 1b
6716 AD Ede
KVK: 09121374
BTW-nr: NL810016965B01