Kom naar de ZOO&ZO Reptielendag 2018!

Zaterdag 20 oktober organiseren wij weer een reptielendag: een leuke dag voor jong en oud! Deze dag zijn er tussen 9.00 en 17.00 allerlei leuke, spannende en mooie dingen te beleven in onze winkel. Kom langs en laat je inspireren!

Reptielendag ZOO&ZO
Kom naar onze reptielendag en maak op een leuke manier kennis met alle dieren die in een terrarium wonen! 

Terrarium&ZO logo

Reptielenshow Ferry Torrez

Een spannende show vol leerzame momenten, dit met hart voor dieren!

Tijdens de reptielenshow sta jij oog in oog met slangen van (circa) 7 meter, krokodillen, vogelspinnen én leguanen. Ferry Torrez is dé specialist op het gebied van reptielen. Met zijn jarenlange ervaring presenteert hij jou vol enthousiasme de reptielen. Tijdens deze show leer jij dus alles over krokodillen, slangen, leguanen en vogelspinnen. Naast leerzaam is deze interactieve show ook ontzettend leuk om te bekijken! 

Tijdens onze reptielendag zijn er 3 shows:

  • 11:00 uur
  • 13:00 uur
  • 15:00 uur

De shows zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Win!

Op onze reptielendag valt er natuurlijk ook iets te winnen.

Raad het aantal kakkerlakken en win!

Raad jij het aantal kakkerlakken of zit je het dichtste bij het goede antwoord? Dan win jij één van de drie cadeaubonnen ter waarde van 50 euro! Kom langs in de winkel en doe gratis mee, wie weet ben jij wel één van de drie gelukkige winnaars!

Kakkerlakken

En nog veel meer..

Naast al deze leuke activiteiten is er nog veel meer te beleven bij ZOO&ZO!

Wij zorgen er uiteraard voor dat deze dag een complete beleving is. Zo voorzien we jullie bijvoorbeeld ook van wat lekkers.

Naast dat de reptielendag 2018 ontzettend leuk is om te bezoeken, is het ook nog eens het perfecte moment om aankopen te doen. Er zijn namelijk verschillende mooie aanbiedingen. Bekijk onze actiepagina alvast voor de meest recente aanbiedingen!

Photobooth

Durf jij op de foto met een slang? 

Dat kan tijdens de ZOO&ZO reptielendag 2018!

Ook dit jaar is de photobooth weer aanwezig. Dit was vorig jaar zo'n succes, dat we dit jaar voor twee fotohoekjes hebben gekozen. Op deze manier sta je dus niet zo lang te wachten! Wij hebben verschillende reptielen om de gaafste foto's te maken. Het enige wat we nog nodig hebben? Dat ben jij!

Dus durf jij op de foto met een slang of baardagaam? Laat jezelf dan (gratis) op de foto zetten tijdens onze reptielendag! Je krijgt de foto direct mee naar huis. Zo kun je hem met trots aan iedereen laten zien!

Smullen!

Wij zorgen er voor dat jullie deze dag helemaal niets te kort komen. Er zijn verschillende foodtrucks aanwezig waar je, voor een klein prijsje, lekker kunt eten. Ook zorgen de dames van ons restaurant, Lorentzo, voor heerlijke gratis hapjes. Zo is deze dag helemaal compleet!

Wij zien je graag tijdens onze reptielendag op zaterdag 20 oktober!