Wij zijn momenteel op zoek naar:

 • Managers Dierenspeciaalzaak
 • Stagiair Dierenverzorging/Commercieel 

--------------------------------------

Managers Dierenspeciaalzaak

Afdeling hond/kat (m/v)
Afdeling vogel/knaagdier (m/v)

Als Manager bij ZOO&ZO B.V. mag je gerust zeggen dat je een veelzijdige baan bekleedt. Naast verkoper, gastheer, klantadviseur én stylist mag je jezelf ook zeker coach en motivator noemen. Wanneer je met de Operationeel Manager overlegt over de verkoopstrategie van het filiaal, ben je even Commercieel Directeur. Komt er vlak daarna een lading goederen binnen, dan steek jij jouw handen uit de mouwen in het magazijn. Voor de klanten ben je een productspecialist en voor jouw team ben je
een voorbeeld. Zo wisselt een Manager wel tien keer per dag van rol.

Geen dag is hetzelfde. Samen met jouw team werk jij aan gave, zelf geïnitieerde commerciële projecten die de beleving en ervaring van de klant verbeteren. Jij gaat de uitdaging aan om jouw winkel nóg succesvoller te maken. Kortom; je regelt het in jouw winkel!

Wat houdt de functie in?
Als Manager zorg je voor de operationele uitvoering van de processen binnen het bedrijf c.q. winkel. Je plant op basis van de omzetprognose en het kostenbudget en je zorgt voor het behalen van de gestelde KPI’s daarbij verlies je de merkvisie en de verkoopstrategie niet uit het oog.

 • Je zet de klant centraal in je denken en handelen, zodat de klant een prettige winkelervaring heeft;
 • Je hebt aandacht voor servicegerichtheid, je beantwoordt vragen van klanten en lost eventuele klachten adequaat op;
 • Je bent verantwoordelijk voor inkoop en assortimentsbepaling van jouw afdeling. Je voert het plan vervolgens uit en bewaakt de realisatie van de doelstellingen;
 • Je coacht en geeft leiding aan medewerkers en zorgt voor een professioneel, klantgericht, gemotiveerd en collegiaal team;
 • Je zorgt voor een efficiënte planning en organisatie van de personeelsbezetting.

Wat vragen we van je?
Enthousiasme en positieve inzet! Ben jij een leidinggevend talent met een relevante afgeronde mbo 4 of hbo-opleiding en heb je affiniteit met de detailhandel? Heb je aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie en beschik je over commercieel inzicht? Ben je klantgericht, initiatiefrijk, flexibel, resultaatgericht en sociaal vaardig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij je?
Je komt bij ZOO&ZO niet alleen om te werken maar ook om jezelf te ontwikkelen. Binnen ons Leiderschapsprogramma bieden we jou een Inwerkprogramma on the job aan. Je wordt hierbij intensief opgeleid en ingewerkt door een aantal ervaren ZOO&ZO medewerkers. Als Manager kun je rekenen op een marktconform salaris en reiskostenvergoeding. Daarnaast kun je een prestatie afhankelijke beloning ontvangen. Tevens bieden wij extra’s zoals personeelskorting, collectieve verzekeringen en een goed pensioen.

ZOO&ZO
ZOO&ZO is de grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux. Wij voeren een enorm assortiment met allerlei dierenbenodigdheden zoals voeding, speelgoed, huisvesting en nog veel meer. ZOO&ZO heeft alles voor ieder dier in huis! Daarnaast hebben wij aquaria vol met vissen, terraria met slangen, spinnen, hagedissen en nog veel meer exotische dieren. Er valt van alles te beleven, zo hebben wij een hondenwasstraat en kun je zelfs kinderfeestjes bij ons vieren. Ook voor de outdoor- en paardensportliefhebbers hebben wij een complete afdeling. Lorentzo, ons restaurant, maakt de ZOO&ZO beleving helemaal compleet. Ons complete concept zorgt ervoor dat de bezoekers vanuit het hele land de weg naar ZOO&ZO weten te vinden.

Heb jij interesse en ben je op korte termijn beschikbaar?
Stuur dan je cv met motivatiebrief voor 3 oktober naar werken@zoo-enzo.nl. Je kunt je brief richten aan dhr. A. Vlastuin

--------------------------------------

Stagiair Dierenverzorging/commercieel

Heb jij een hart voor dieren? Zoek jij een stage bij een dierenspeciaalzaak en weet jij van aanpakken? Dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken!

ZOO&ZO is de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland. Een winkel waar iedere dierenliefhebber en huisdiereigenaar alles kan vinden om een huisdier het naar zijn/haar zin te maken. Met 4500m² winkelvloeroppervlakte is ZOO&ZO een ware oase voor de dierenliefhebber. Op de begane grond kun je alles vinden voor hond, kat, knaagdier, vee, vogel, terraria, vijver en aquaria. Op de bovenverdieping vind je alles voor hengelsport, paardensport, outdoor én kun je heerlijk lunchen bij Lorentzo. Als stagiair help jij de belevenis van onze klanten én onze dieren te verbeteren.

Voor deze verschillende afdelingen zoeken wij enthousiaste stagiaires. Volg jij een opleiding richting detailhandel/commercieel of dierenverzorging? Dan kun je bij ons aan de slag. Heb je een voorkeur voor een afdeling? Dat kun je bij ons aangeven!

Wij vragen:

 •          Je volgt een opleiding richting dierenverzorging of detailhandel
 •          Je hebt een enthousiaste en leergierige houding
 •          Je weet van aanpakken en toont initiatief

Wij bieden:

 •          Een leerzame werkplek met ervaren begeleiders
 •          Werken bij een jong en gezellig team
 •          Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en schoolopdrachten
 •          Keuze uit verschillende afdelingen: hond & kat, knaagdier & vogel, aquarium & reptiel, hengelsport of logistiek.

Solliciteren?

Interesse in een superleuke stage bij de grootste en meest gemakkelijke dierenspeciaalzaak van Nederland? Stuur dan zo snel mogelijk jouw sollicitatie voorzien van motivatiebrief en een compleet cv naar info@zoo-enzo.nl en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ZOO&ZO!