Eén team. Eén passie. Eén taak.

Hond.png

Klanten helpen doen we niet door te verkopen, maar door de juiste kennis en informatie met ze te delen! Samen zorgen we ervoor dat onze klanten met de juiste producten naar huis gaan.

Onze missie is om de meest verrassende online en offline dieren- en hengelsportspeciaalzaak van Nederland te zijn! We zeggen wel eens tegen elkaar: “Wij zijn de informatiebron waar je ook producten kan kopen“. Omdat onze passie voor dieren groot is hebben we veel kennis over de producten in onze winkel en webshop. Heb je gehoord over een innovatie op de markt? Dan vind je het binnen de kortste keren in ons assortiment. Wij hebben korte lijnen met leveranciers en kunnen snel reageren wanneer een collega een goed idee heeft om het productassortiment uit te breiden.

Onze passie, het assortiment, en de energieke houding maakt dat ZOO&ZO een echte beleving is. Wij zijn niet zomaar een dierenspeciaalzaak, wij zijn een dagje uit! Hebben klanten geen tijd voor een dagje uit? Dan worden ze alsnog in onze webshop voorzien van uitgebreide informatie. In de winkel daarentegen draait het om beleving en persoonlijk advies. Mensen kunnen zich uren vergapen aan de vele diersoorten en het grote assortiment. Om dit online en offline te kunnen blijven doen hebben we mensen zoals jij nodig!

Onze openstaande vacatures

  verkoopmedewerker hond.png

  horeca keuken.png

 Button%20_open%20sollicitatie%20stage.png

Dit vinden wij (en jij) belangrijk

Kat.png

Aandacht & oprechtheid

We vinden het belangrijk dat we aandacht en respect hebben voor elkaar. Omdat de beleving in de winkel valt of staat bij onze kennis, is het noodzakelijk dat we als team goed communiceren. Respect en aandacht vormen de basis van hoe wij met elkaar omgaan: we helpen collega’s wanneer dat nodig is, spreken waardering uit, en geven fouten toe om er samen beter van te worden. Bij ons is dit de normale gang van zaken op de werkvloer!

Dier- & bedrijfswelzijn

Sluit jij je bij ons aan? Dan ben je betrokken bij het welzijn van de dieren, jouw collega’s en ZOO&ZO. Wij werken in teamverband en durven verantwoordelijkheid te nemen op de afdeling. Onze afdelingen krijgen veel vertrouwen omdat wij erin geloven dat onze collega’s de juiste beslissingen nemen voor zowel de dieren als voor ZOO&ZO. Jouw passie en kennis, in combinatie met je commerciële inzicht, maakt dat jij een fijne collega bent!

 Pro-actief & meedenken

Wij vinden het belangrijk om onze collega’s vrijheid te geven in hun werk. We stimuleren het wanneer je nieuwe ideeën hebt, denk aan; dierenverblijven, producten of misschien zelfs wel de wijze waarop we klanten adviseren. We vragen jou geregeld of dingen beter kunnen. Hier staat tegenover dat we ook met jou meedenken over doorgroeimogelijkheden en het belangrijk vinden dat jij op je plek zit!

Met wie je gaat samenwerken?

Met het hele team. Wij noemen het ZOO-power! Elkaar succesvol maken, klanten voorzien van de juiste informatie en het dierenwelzijn voorop stellen; dat is waar wij ons bed voor uitkomen! Of jij nou klant of collega bent, ons doel is om elkaar te helpen en zo samen te groeien. We leren van onze successen en daar horen af en toe ook misstappen bij. Want weet je wat... We zijn ook maar mensen!

Iedereen die bij ZOO&ZO werkt heeft een passie voor dieren. Of dit nou in de paardensport is of op het gebied van aquariums, je voelt aan alles dat we meer zijn dan alleen een winkel. Ons werk is onze hobby!

Collega's over ZOO&ZO