Eukanuba

Eukanuba is een 100% complete en uitgebalanceerde voeding met hoogwaardige dierlijk eiwit. Eukanuba bevat 91% dierlijk eiwit, dat bijdraagt aan de ontwikkeling en het behoud van soepele spieren zoals dat met een plantaardig eiwit nooit mogelijk zou zijn. Geef uw kat pure kracht te eten: vitamine E, een antioxidant, ondersteunt de natuurlijke weerstand en stimuleert het immuunsysteem.

Het lage magnesiumgehalte in de voeding helpt om de urinewegen gezond te houden, terwijl de bietenpulp de effectieve opname van voedingsstoffen bevordert.

EUKANUBA kattenvoer is ook samengesteld met omega-6- en omega-3-vetzuren in een optimale verhouding voor een gezonde huid en vacht... en een werkelijk schitterende uitstraling.

Deze voeding is bovendien rijk aan lever en daarin zitten calcium en andere belangrijke mineralen die zorgen voor sterke botten. De krokante brokjes helpen ook om het gebit van uw kat gezond te houden.

EUKANUBA kattenvoer is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en is 100% compleet en uitgebalanceerd, zodat uw kat zich bijzonder voelt en er prachtig uitziet.