Categorieën

Genesis Pure Hondenvoer; natuurlijk en van hoge kwaliteit!Genesis Pure Canada Hondenvoer


Al vanaf het begin is vlees de belangrijkste voedingsbron geweest voor een hond in het wild.
In de natuur krijgen honden ook allerlei soorten fruit, groenten en kruiden binnen. Dit is namelijk vaak het dieet van hun prooi.

De hond, met als voorouder de wolf, heeft een grote behoefte aan vlees in hun voeding.
Genesis Pure Canada maakt gebruik van een unieke mix van vers vlees eiwitbronnen die van nature de juiste hoeveelheden vitaminen en mineralen bevatten om aan uw hond zijn behoeftes te voldoen.
Door het gebruik van deze combinaties optimaliseren we de verteerbaarheid, smakelijkheid en de opname van voedingsstoffen.

Genesis Pure Canada is ontwikkeld met:

- 80% dierlijke eiwitten, van vers vlees en vis
- 20% fruit, groenten, kruiden en vitaminen
- 0% granen
Alle essentiële, hoge kwaliteitsingrediënten zijn toegevoegd in deze hondenbrokken.

Verse en duurzame producten spelen een belangrijke rol in hoe de ingrediënten worden geselecteerd. Dit is ook waar we rekening mee hebben gehouden tijdens het produceren van de Genesis Pure Canada. Dit hondenvoer bevat hoogwaardige grondstoffen en daarbij is er gebruik gemaakt van precies de juiste kookmethodes om ervoor te zorgen dat de ingrediënten hun belangrijke stoffen behouden!

Genesis Pure Canada heeft diverse varianten voedingen voor de hond, namelijk:

Genesis Pure Green Highland (Puppy) - Speciaal ontwikkeld voor pups tot 12 maanden. Op basis van lam, geit en kip. De toevoeging van colostrum (eerste moedermelk) helpt uw pup zijn immuunsysteem te versterken.

Genesis Pure Blue Ocean (BO) - Speciaal ontwikkeld voor volwassen honden met een gevoelige huid en vacht. Op basis van zalm en haring. De Omega 3-vetzuren zorgen voor een gezonde en glanzende vacht.

Genesis Pure Deep Canyon (DC)- Speciaal ontwikkeld voor volwassen honden met gevoelige maag en darmen. Op basis van lam, geit en kip. Ideaal om op over te stappen als uw hondje pup-af is. De puppyvoeding van Genesis Pure is namelijk op basis van dezelfde voedingsbronnen.

Genesis Pure Grand Prairie (GP)- Speciaal ontwikkeld voor volwassen honden die nogal kieskeurig zijn. Op basis van buffalo, kwartel en kip.

Genesis Pure Wild Tundra (Soft)- Speciaal ontwikkeld voor volwassen honden die een zachte brok op prijs stellen. Op basis van wild zwijn, hert en kip.

Genesis Pure Wide Country (Senior)- Speciaal ontwikkeld voor de oudere hond (7 jaar en ouder). Op basis van gans, fazant, eend en kip. Ook ideaal te gebruiken voor honden met overgewicht of die aanleg hebben hiervoor!


Naast hondenvoer heeft Genesis Pure Canada ook kattenvoer ontwikkeld!
Klik hier om deze producten te bekijken!