Hamsterkooi

per pagina

Is uw hamster toe aan een nieuwe hamsterkooi? In onze online webshop beschikken wij over een groot assortiment aan diverse hamsterkooien van hoge kwaliteit!

Tegen een betaalbare prijs kunt u bij ons uw hamsterkooi bestellen en wordt het veilig bij u thuisbezorgd! Diverse merken op voorraad zoals Ferplast, Savic, Imac, Montagna en Voltrega!

Of het nu gaat om een kooi voor uw Russische dwerghamster, Roborovski dwerghamster of Goudhamster; wij hebben het allemaal! De grootte van de kooi is bepalend welke kooi het beste geschikt is voor uw hamster.

De meeste modellen worden geleverd inclusief huisje, loopradjevoerbakje en waterflesje. Let op! Dit is niet bij alle hamsterkooien het geval. U kunt dit bij de productinformatie van de hamsterkooi terugvinden.

Om verveling tegen te gaan hebben wij een ruime keuze in hamstersnacks en hamsterspeelgoed!

Is het hamstervoer op, wilt u nieuwe accessoires bestellen of heeft u bodembedekking nodig? Bekijk al deze producten in onze webshop!

Bestel nu veilig en gemakkelijk alle benodigdheden voor uw hamster! Heeft u vragen of deskundig advies nodig? Neemt u gerust contact met ons op!