Hengelsport

Hengelsport

Hengelsport&ZO, dé winkel voor jouw visspullen

ZOO&ZO Hengelsport is de grootste, mooiste en meest uitgebreide hengelsport speciaalzaak van Nederland. 

Met alles voor karpervissen, forelvissenwitvissen en roofvissen en een fantastisch assortiment aan molens, dobbers, botententen en hengels vind je bij ons alles wat je nodig hebt voor de perfecte vismomenten.

Hengelsportartikelen 

Hengelsport&Zo is de meest verrassende en grootste hengelsportzaak van Nederland!

Kom óók naar onze prachtige winkel in Ede! Onze afdeling hengelsport is enorm: Een 1000m2 hengelsportzaak met een groot assortiment aan hengelspullen. Voor iedere tak van visserij. Onze verschillende specialismen en het rijke hengelassortiment zijn uniek. Bovendien organiseren wij leuke activiteiten. Ons hengelsportassortiment is zo groot, dat hoef je niet meer verder te zoeken!

Hengelsport artikelen (online) kopen?

Met een 1000m2 hengelsportzaak en een online webshop met meer dan 20.000 hengelsportartikelen, hebben we iedere visser iets te bieden!

Karpervissen

Voor de karpervissers hebben wij ruime keuze aan hengels, tenten, rodpods, beetmelders, aasmolens en een grote keuze aan kleinmateriaal. Uiteraard zijn de grote, bekende merken als Aqua Trakker, Nash, Fox, Korda, CCmoore, CBBaits in ons assortiment vertegenwoordigd!

Witvissen

Voor de witvissers hebben wij alles op het gebied van bijvoorbeeld witvishengels, molens, lijnen, aas&voer, kleinmateriaal en meer! Uiteraard zijn de grote, bekende merken als Drennan, Evezet, Gamukatsu, Guru, Leonards, Matrix, sonubaits en Spro uitgebreid vertegenwoordigd in ons assortiment

Roofvissen

Voor de roofvissers hebben wij alles op het gebied van bijvoorbeeld roofvishengels, molens, kunstaas, dieptemeters, boten en kleinmateriaal. De grote roofvismerken, zoals Rozemeijer, Madcat, SPRO en Zeck zijn goed vertegenwoordigd in ons hengelsportassortiment. 

Zeevissen & forel- en vliegvissen

Voor de zeevissers hebben wij de belangrijkste producten op voorraad, ook de forel- & vliegvissers kunnen bij ons hun materiaal vinden.

Bekijk ons online assortiment

We hebben op de webshop meer dan 20.000 hengelsportartikelen om jouw hobby zo leuk en uitdagend mogelijk te maken. Ruime keuze uit artikelen van topkwaliteit, voordelig of juist het topsegment? Je vindt het bij ZOO&ZO allemaal. Om het zoeken eenvoudiger te maken voor je, hebben we hieronder een totaaloverzicht gemaakt van alle subcategorieën: