Karper

Roofvis

Witvis

Meerval

Forel

Zeevis

Aas & voer

Hengels

Vismolens

Vislijnen

Viskleding

Nachtvissen

Hengelsport

HengelsportVisspullen kopen? Dat doe je bij de grootste sportviswinkel van Nederland! ZOO&ZO is dé uitgebreide hengelsportzaak voor al je visbenodigdheden. We hebben een gigantisch assortiment met ruim 20.000 visartikelen van meer dan 90 topmerken.

Bezoek onze grote hengelsportwinkel in Ede en kijk je ogen uit, of bestel eenvoudig alles voor hengelsport online en profiteer van onze snelle levering binnen 1 werkdag!

Als een vis in het water bij jouw hengelsport winkel in Ede

Bij ZOO&ZO vind je ruim 5000m2 aan (huis)dierenspullen, waaronder een grote afdeling die volledig is ingericht als vissportwinkel. Hier hebben we alles om jouw hobby zo leuk en uitdagend mogelijk te maken.

We mogen dan een dierenspeciaalzaak zijn, op onze vissport-afdeling waan je je echter in een ware hengelsport-speciaalzaak! Onze medewerkers hebben verstand van zaken en helpen je graag bij het oplossen van jouw uitdagingen en het uitzoeken van de beste sportvis-spullen.

Ons assortiment visspullen voor hengelsport

We hebben een ruim aanbod vismateriaal voor elke tak van de vissport. De sportvis-spullen zijn overzichtelijk onderverdeeld per vissoort, zodat je eenvoudig per subcategorie de benodigde materialen vindt. Ons assortiment hengelsport bestaat uit:

We hebben alle populaire topmerken in onze collectie, van Abu Garcia tot Spro en letterlijk alles wat daartussen zit. Vink je favoriete merk en al je andere wensen aan in ons filtermenu om snel en gemakkelijk het vis-artikel op jouw verlanglijstje te selecteren.

Heb je een vraag over ons assortiment? Je kunt altijd even contact met ons opnemen, dan helpen we je graag verder.

Ruim 20.000 visartikelen van meer dan 90 vismerken

Of je nu een topkwaliteit vishengel wilt kopen, de nieuwste vistent zoekt of een hightech reel gaat kopen – bij ZOO&ZO zit je helemaal goed. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt voor de perfecte vismomenten, van hoogwaardige basisbenodigdheden tot de slimme gadgets en zelfs complete sets voor de beginnende visser. Een kleine greep uit ons ruime assortiment:

Omdat we zoveel verschillende vismerken en -artikelen leveren, zwemmen er altijd genoeg vissen in de zee. Je bent bij ons op de juiste plek voor zowel goedkope visspullen als vismateriaal uit het topsegment. Ontdek het zelf en laat je vissershart harder kloppen in onze hengelsportwinkel in Ede!

Visspullen kopen bij sportviswinkel ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO beleef je hengelsport in z’n puurste vorm in onze fysieke sportviswinkel, maar daarnaast zijn wij ook jouw hengelsport webshop voor snelle aankopen online.

Vanaf €50,- profiteer je daarnaast al van een gratis verzending. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.7 op Kiyoh! Ervaar het zelf en bestel je gloednieuwe sportvis-spullen direct online.

Opvolgen: Omdat we zoveel verschillende vismerken en -artikelen leveren, zwemmen er altijd genoeg vissen in de zee. Je bent bij ons op de juiste plek voor zowel goedkope visspullen als vismateriaal uit het topsegment. Ontdek het zelf en laat je vissershart harder kloppen in onze hengelsportwinkel in Ede!