Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Boilies

Op karper vissen doe je het beste met karper boilies. Bij ZOO&ZO hebben wij dan ook een speciaal karper assortiment op het gebied van boilies. Onze karper boilies zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten met diverse smaken. Een boilie is een balletje van deeg met een bepaalde smaak waarmee je de karper kunt lokken. Onthoud daarbij goed: hoe verser de boilie, hoe beter je de karper lokt. Neem eens een kijkje in onze webshop voor een ruim assortiment karper boilies! Of kom naar onze prachtige hengelsportwinkel in Ede voor een compleet assortiment karper boilies. 

Karpervissen met boilies

Een boilie bestaat uit verschillende ingrediënten, zoals maismeel, polentabloem, vismeel enzovoorts. Aan deze ingrediënten worden eieren toegevoegd en daar worden balletjes van gedraaid. Hierna worden de balletjes gekookt en zo ontstaat dus een boilie. Het voordeel van boilies is dat je er veel verschillende kleur-, geur- en smaakstoffen aan toe kunt voegen. Omdat boilies rond zijn kun je ze met een speciale werppijp het water ingooien. Het voordeel hiervan is dat je op grote afstand kunt voeren en dus ver uit de kant kunt vissen. Doordat boilies vrij hard zijn heb je minder last van bijvangsten, zoals brasems. 

Ruim aanbod boilies bij ZOO&ZO 

Bij ZOO&ZO verkopen wij boilies in diverse soorten, smaken, maten en merken. Daarnaast hebben wij boilies in verschillende diameters, te beginnen bij 10 mm, 15 mm, 18 mm, 20 mm, 25 mm en 30 mm. Omdat bijna iedereen met boilies vist en deze boilies voor karpervissen eigenlijk allemaal rond zijn, kan het zijn dat er op bepaalde wateren dressuur komt. Dit wil zeggen dat wanneer een karper al meerdere keren met een ronde boilie is gevangen, de karper deze met meer argwaan gaat benaderen. Daarom verkopen wij ook speciale dumbells. Dumbells zijn karper boilies in de vorm van een cilinder. Door deze boilie vorm breng je de karper op een dwaalspoor, waardoor je ze dus weer makkelijker kunt vangen. 

Zoete karper boilies en vismeel boilies

Je kunt over het algemeen karper boilies het beste indelen in twee categorieën: de zoete boilies en de vismeel boilies. In vismeel karper boilies zitten vaak wat vettere ingrediënten. Hierdoor zijn deze boilies vooral voor warme watertemperaturen geschikt, denk aan de zomer en het najaar. Zoete boilies zijn vooral goed om in de koude maanden te gebruiken, dus voor de winter- en voorjaarsvisserij. Twijfel je welke karper boilies geschikt zijn om mee te karpervissen? Vraag het onze karperspecialisten gerust! Zij kunnen jou alles vertellen over de perfecte boilies voor de karpervisserij. 

Vele smaken karper boilies bij ZOO&ZO 

Bij ZOO&ZO vind je een gigantisch assortiment karper boilies. Een greep uit onze smaken karper boilies zijn: scopex, shellfish, krill, tutti frutti, nutti fruit blend, garlic Robin red, life system, milky ice cream, voodoo+, strawberry ice cream, citrus, scopex squid, pacific tuna en manilla. Dus of je nu in de zomermaanden of wintermaanden gaat karpervissen, bij ZOO&ZO vind je altijd de juiste karper boilies.

De beste merken karper boilies  

De merken karper boilies welke bij aanbieden zijn van CBB, Proline, Dynamite Baits, Dream Baits, Kevin Nash, Saga, Nutrition Baits, Sticky Baits, CC Moore en Mainline. Merken welke iedere ervaren karpervisser kent! Door de jaren heen zijn er erg veel merken karper boilies opgericht. De prijzen van deze karper boilies lopen behoorlijk uiteen. Daarnaast zal je op het gebied van kwaliteit heel veel verschil ervaren. Wil je een nieuw merk karper boilies proberen, schaf dan eerst een kleine hoeveelheid aan. Hierdoor kun je goed bepalen of deze boilies aan jouw verwachtingen voldoen en bij jouw visserij passen. Twijfel je over een bepaald merk karper boilies of ben je op zoek naar een bepaalde smaak boilies voor karpervissen? Neem dan even contact met ons op!

Alles op het gebied van boilies en hengelsport bij ZOO&ZO 

Ben jij een fanatieke karpervisser!? Kom dan eens langs bij ZOO&ZO in Ede of bestel via onze webshop! Wij hebben een ruim assortiment karper boilies. Naast karper boilies kun je bij ons ook terecht voor alles wat je nodig hebt om te karper vissen, denk bijvoorbeeld aan karper hengels, karper molens, karper klein materiaal, karper uitrusting, beetindicatie, maar ook voor tenten en toebehoren en de perfecte boot kun je bij ons terecht! Kortom; voor alles rondom karpervissen ben je bij ZOO&ZO aan het juiste adres! En bij besteding vanaf €50,- worden karper boilies en andere hengelsportspullen zelfs gratis verzonden!