Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Pilkers

Wanneer je gaat zeevissen op de Noordzee ga dan goed voorbereid op pad. Het kunstaas wat wij aanbieden doet zijn werk en is uitermate geschikt voor zeevissen vanaf de boot op kabeljauw, zeebaars, koolvis of pollak. Zoek een zeevis pilker die past bij de zeevis waarop jij gaat vissen. Met de zeevis pilkers die wij aanbieden is jouw vangst nagenoeg gegarandeerd!

Zeevissen op de Noordzee

Zeevissen vanaf de boot? Wanneer je gaat zeevissen vanaf de boot dan is het belangrijk dat je gebruik maakt van het juiste materiaal. Kies daarom voor een zeevis pilker die past bij de kabeljauw, zeebaars, koolvis of pollak die je zoekt. Elk soort zeevis jaagt op een andere manier, daarom is er voor elke zeevis een andere tactiek. De tactiek bepaal je door het gebruik van de juiste zeevis pilker om de kabeljauw, zeebaars, koolvis of pollak te vangen. De zeevis pilker welke wij aanbieden zijn uitermate geschikt om mee te zeevissen vanaf de boot op één van deze zeevissen.

Kabeljauw vissen

Op kabeljauw vissen? Dit doe je in de periode van oktober tot januari en van maart tot april. Kabeljauw vissen doe je met name op de wrakken waar de kabeljauw zich tussen schuilhoudt. Door hier met een goede zeevis pilker boven en rondom te vissen is de vangst nagenoeg gegarandeerd. 

Zeebaars, koolvis of pollak

Ga je op zeevissen op zeebaars, koolvis of pollak? De beste maanden hiervoor zijn mei t/m november, maar vanaf de boot kan je deze zeevissen in principe het hele jaar door vangen. Voor de zeebaars zijn de meest geschikte maanden augustus, september en oktober. Koolvis vang je het beste in de maanden mei tot en met december. Pollak is moeilijker te bevissen in Nederland, het beste kan je daarvoor wat noordelijker richting IJsland, Noorwegen of de Faeröer eilanden. Toch is de pollak vanaf de boot ook in Nederland te vangen, de pollak houdt van steile rotswanden, sommige wrakken doen hiervoor aan en daar houdt de pollak zich dan schuil.