Leefnetten

Bij ZOO&ZO hebben wij mooie leefnetten voor forellen in ons assortiment. Met een forelleefnet kan een forel gewoon blijven leven tot jij klaar bent met vissen. Dankzij een leefnet blijft de forel uiteraard veel verser. Een forelleefnet hoeft trouwens niet erg lang te zijn. Een leefnet voor forellen met een lengte tussen de 1.50 en 3 meter is lang genoeg. Wij adviseren dan ook zeker een leefnet te gebruiken wanneer je de forel mee naar huis wilt nemen.

Leefnetten voor forellen van topmerken koop je bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO vind je leefnetten voor forellen van verschillende topmerken. Wij hebben forel leefnetten op voorraad van Albatros en Lion Sports. Geen idee welk leefnet voor forellen jij het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze hengelsportwinkel in Ede. Onze deskundige medewerkers kunnen jou alles vertellen en adviseren over het juiste forel leefnet.

Alles op het gebied van hengelsport en leefnetten voor forellen 

Naast een forel leefnet kun je bij ons terecht voor alles op het gebied van forelvissen en hengelsport. De beste forelhengels, foreldeeg, klein materiaal en andere uitrusting vind je gegarandeerd bij ons! 

Forelleefnet kopen? Goed idee! Bestel jouw forelleefnet bij ZOO&ZO

In onze fysieke winkel in Ede kun je alles op het gebied van leefnetten en forelvissen vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw forel webshop. En bestel je voor €50,- aan hengelsportartikelen, dan worden deze gratis verzonden! Bestel jouw leefnet vandaag nog of kom eens langs in onze hengelsportwinkel in Ede! Wij kunnen jou alles vertellen op het gebied van forelvissen. Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment leefnetten kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag op weg! Tot ziens bij ZOO&ZO!