Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Schepnetten

Bij ZOO&ZO vind je een mooi assortiment forel schepnetten van diverse afmetingen. Aangezien je het beste met een niet te dikke lijn op forel kunt vissen, is het verstandig bij het landen van de forel een schepnet te gebruiken. Niks vervelender wanneer de forel aan het einde van de dril verspeeld wordt, omdat de onderlijn knapt met het op de kant trekken van de forel. Wij raden het gebruik van een forel schepnet dus zeker aan!

Bedenk vooraf of je het schepnet voor forel of zalmforel gebruikt 

Voor het landen van de forel is een groot schepnet niet nodig. Een forel schepnet met een diameter tot zo’n 50 cm is groot genoeg. Voor het landen van een zalmforel mag uiteraard een groter schepnet gebruikt worden. De steel van het schepnet hoeft ook niet heel groot te zijn. Een forel schepnet met een lengte tot 2 meter is lang genoeg.

Inklapbare forel schepnetten

Er zijn schepnetten voor het forelvissen verkrijgbaar welke je kunt inklappen. Het grote voordeel hiervan is dat deze schepnetten heel gemakkelijk mee te nemen zijn. Het nadeel van de schepnetten is dat het forel schepnetten met een scharnierpunt zijn. Dit scharnierpunt zal altijd een zwakkere plek van het forel schepnet zijn. Maar aangezien een forel niet heel zwaar is, zal je hier niet veel hinder van ondervinden.

Pannetten voor forelvissen

Er zijn ook forel schepnetten zonder scharnierpunt, de zogeheten pannetten. Pannetten worden los op een steel gedraaid. Het voordeel van dit schepnet is dat ze een stuk sterker zijn.

Topmerken forel schepnetten koop je bij ZOO&ZO 

Bij ZOO&ZO vind je forel schepnetten van verschillende topmerken. Wij hebben forel schepnetten op voorraad van onder andere de merken Lion Sports, Matrix, Spro, Cresta en meer! Geen idee welk forel schepnet jij het beste kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze hengelsportwinkel in Ede. Onze deskundige medewerkers kunnen jou alles vertellen en adviseren over de juiste forel schepnet.

Forel schepnet kopen? Goed idee! Bestel jouw forel schepnet bij ZOO&ZO

In onze fysieke winkel in Ede kun je alles op het gebied van forel schepnetten en forelvissen. Daarnaast zijn wij ook jouw forel schepnet webshop. En bestel je voor €50,- aan hengelsportartikelen, dan worden deze al gratis verzonden! Bestel jouw forel schepnet vandaag nog of kom eens langs in onze hengelsportwinkel in Ede voor een ruim assortiment forelspullen! Het juiste forel schepnet nog niet gevonden? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment forel schepnetten kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl. Onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg! Veel winkelplezier bij ZOO&ZO!