Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Meervalhengels

Meerval hengels zijn krachtige hengels die genoeg body hebben om een meerval te kunnen drillen. Afhankelijk of je vanaf de kant op meerval vist of vanuit de boot maak je de keuze voor de meerval hengel. Voor het vissen op meerval vanuit de boot kies je een korte meerval hengel. Vanaf de kant is het juist welkom om wat verder te kunnen werpen en is een langere hengel om op meerval te vissen gewenst. Bedenk dus vooraf goed of je gaat meervalvissen vanaf de kant of vanuit de boot.

Meerval hengel met een molen of reel

Meervallen zijn sterke vissen en daarom wordt er vaak gevist met grote molens of een reel. Daarom is het ook goed om na te denken of je met een reel of met een molen op meerval gaat vissen. Je kunt namelijk niet op iedere meerval hengel zomaar een reel zetten. Ben je een beginnend meervalvisser, kom dan zeker eens naar onze hengelsportwinkel in Ede en laat je goed informeren. Onze visspecialisten vissen zelf ook op meerval en kunnen jou alles vertellen over de perfecte meerval hengel. Zo zal jij straks ook een kanjer van een meerval aan de haak slaan!

De beste meerval hengels van topkwaliteit

Omdat onze medewerkers zelf ook graag op meerval vissen kun je verzekerd zijn van een meerval hengel van topkwaliteit! Je zult bij ZOO&ZO hengelsport dan ook zeker slagen voor de perfecte hengel om op meerval te vissen. Meerval hengels verkopen wij van meerval topmerken, waaronder MadcatPennBlack CatZeck en vele andere! De echte meerval visser zal deze zeker herkennen. Omdat wij altijd een ruime voorraad hebben zal je niet naast het net vissen! Naast hengels voor het vissen op meerval hebben wij natuurlijk alles in huis wat je verder nodig hebt voor de meervalvisserij. Denk aan meerval molens en reels, meerval vislijnen, meerval aas en voer, meerval klein materiaal en natuurlijk een complete meerval uitrusting. Na een bezoekje aan ZOO&ZO kun je dus direct met jouw meerval hengel en uitrusting op meerval gaan jagen!

Meerval hengel Zeck belly stick

Een meerval hengel welke wij zeker aanraden om vanuit een belly boat mee te vissen is de Belly-Stick meerval hengel van Zeck. Deze hengel voor meervalvissen is speciaal ontwikkeld voor het vissen vanuit de belly boat op grote meerval. Daarom beschikt deze meerval hengel over een korte, maar robuuste blank en een korte handgreep. De lichte, gevoelige blank van de meerval hengel heeft tijdens de dril een prachtige parabolische actie voor maximale kracht. Met deze meerval hengel kun je gewichten van 50 tot 150 gram werpen. Tijdens het trollen kun je gewichten tot maar liefst 200 gram werpen! 

Meerval hengel Zeck V-stick

Een andere meerval hengel welke wij aanraden is de V-Stick van Zeck, een gevoelige, maar robuuste verticaalhengel die slechts 260 gram weegt, maar nog steeds over enorm veel power beschikt. Verticaal expert Philippe Carême wist met deze meerval hengel zelfs meerdere meervallen van meer dan 100 kilo te vangen! Het mooie aan de V-Stick is dat het drillen van kleinere meervallen nog steeds veel sport biedt, terwijl je ook grote meervallen gemakkelijk de baas kunt. Met deze hengel kun je gewichten tot 200 gram perfect controleren. 

Meerval hengel voor de beginnende meervalvisser

Ben je beginnend meervalvisser en wil je niet direct honderden euro’s uitgeven aan een meerval hengel? Dan is de Black Cat Black Passion Vertical meerval hengel zeker iets voor jou! Voor een klein prijsje kun jij alvast proeven van het vissen op meerval. De Black Cat Black Passion Vertical is een ware allround hengel tijdens het vissen vanuit de boot. Deze hengel voor de meervalvisserij verbindt de gevoelige aaspresentatie bij de verticaalmontage met een snelle blank, die elke tik optimaal overdraagt naar de arm van de visser. Tijdens de dril verspreidt de hengel de kracht door de hele hengel waardoor je zelfs de allergrootste meerval de boot in kunt slepen. Niet gek voor zo’n prijs toch!?

Meerval hengel kopen? Natuurlijk bij ZOO&ZO!

Heb je de meerval hengel van jouw keuze gevonden? Bestel je meerval hengel dan gemakkelijk en voordelig in onze webshop. Dankzij onze ruime voorraad hengels voor meervalvissen heb je jouw meerval hengel snel in huis. Wist je trouwens dat we vanaf €50,- al gratis verzenden? Topdeal toch!? En bestel je de meerval hengel van jouw keuze op werkdagen vóór 17:00 uur, dan zorgen wij zelfs dat deze dezelfde werkdag jouw kant op komt. Zie je door de bomen het bos niet meer, breng dan een bezoekje aan ZOO&ZO hengelsport in Ede. Onze enthousiaste medewerkers helpen jou graag aan de juiste meerval hengel en meervalspullen. We hopen dat je net zo enthousiast bent over de meervalvisserij als ons! En dat we jou aan de perfecte meerval hengel mogen helpen. En nogmaals, kom je er zelf niet uit? Vraag het ons gerust! Veel visplezier gewenst en tot ziens bij ZOO&ZO!