Reishengels

Verreweg de meeste reishengels zijn spinhengels of boothengels. De zwaardere exemplaren zijn uitstekend te gebruiken bij het big game vissen op zee of in de grote rivieren in het buitenland. Bij ZOO&ZO hebben we reishengels van het merk D.A.M. Ze hebben een divers assortiment in verschillende prijsklassen.

Een reishengel meenemen

De meeste reishengels worden geleverd in een reiskoker of etui zodat je de hengel makkelijk mee kunt nemen. Het grote voordeel hiervan is dat de reishengel dan ook meteen goed beschermd is onderweg. Bovendien heb je dankzij de etui geen losse foudraal meer nodig. 

Reishengel kopen

Let bij het uitzoeken van een reishengel goed op de transportlengte. De meeste hengels hebben een transportlengte van tussen de 60 en 70 centimeter en passen meestal in je koffer. Ook moet de reishengel goed passen bij de omgeving waar je gaat vissen. Vaak weet je echter niet goed waar je zult gaan vissen omdat je de omgeving op vakantie niet kent. In dat geval kun je het beste een beetje een allround hengel nemen van 2,10 tot 2,40 meter. Uiteraard hangt de lengte van de reishengel ook af van je geplande manier van vissen. 

We helpen je graag aan jouw reishengel!

Al je benodigdheden van reishengel tot kookgerei om mee te nemen op vakantie koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! En ben je naar iets specifieks op zoek? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment hengelsportartikelen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via hengelsport@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg!