Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Beetmelders

Voor het vissen op karper heb je veel geduld nodig. Een karper beetmelder is daarbij essentieel. Vooral tijdens het nachtvissen op karper of bij langs vissessies is een beetmelder of beetverklikker onmisbaar. Laten we je even wat meer uitleg geven over het gebruik van een beetmelder voor karpervissen en de keuze uit beetmelders.

De beste beetmelder voor het karpervissen

Bij de aanschaf van een beetmelder voor tijdens het karpervissen zijn er een paar dingen belangrijk. Een aantal belangrijke elementen van een beetmelder of pieper voor het karpervissen zijn; het volume, de toonhoogte en de gevoeligheid. Jij als karpervisser hebt vast speciale wensen op het gebied van de perfecte beetmelder. Afhankelijk van of je met lichte hangers of zware swingers op karper vist kies je de geschikte beetmelder. Daarnaast bestaan er karper beetmelders met ingebouwde snag ears en beetmelders met een uitgang voor verlichte swingers of hangers. Ook kun je kiezen voor een losse beetmelder of juist een set beetmelders. Deze karper beetmeldersets bestaan vaak uit 2, 3 of 4 losse beetmelders in combinatie met een ontvanger of receiver. Je kunt deze losse beetmelders zo instellen dat ze zelf piepen, maar je kunt het signaal ook enkel uit de ontvanger laten komen. Je krijgt dan een seintje via je ontvanger in je brolly of bivvy, het fijne hiervan is dat het bij je hengels stil blijft. Minder geluid is meer karper vangen! In ons assortiment vind je piepers en beetmelders voor karpervissen van topkwaliteit. Heb je geen idee welke pieper of beetmelder geschikt is voor jouw karpervisserij? Onze deskundige medewerkers vissen zelf ook op karper en kunnen jou alles vertellen over de perfecte karper beetmelder.

Hoe werken beetmelders?

Een beetmelder is een handig hulpmiddel bij het karpervissen. Beetmelders zijn bovendien gemakkelijk in gebruik. Wanneer je de karperhengel ingeworpen hebt, zet je de hengel op de beetmelder, draai je de lijn strak en zet je de beetverklikker aan. Je zorgt dus dat de vislijn door de gleuf van de beetmelder loopt. Zodra deze lijn gaat bewegen, bijvoorbeeld bij een run tijdens het karpervissen, begint de beetmelder te piepen. Ideaal bijvoorbeeld tijdens het nachtvissen op karper zodat je niet de hele nacht achter je steunen hoeft te zitten. Iedere karper beetmelder heeft zijn eigen volumeniveaus, gevoeligheid en geluidsignalen. De gevoeligheid is een belangrijk onderdeel van de beetmelder. Je stelt de gevoeligheid van je beetmelder namelijk heel anders in tijdens een windstille dag dan wanneer je gaat karpervissen bij stormachtig weer. Daarnaast zijn er karper beetmelders met verschillende kleuren LED verlichting. Er is dus veel verschil in typen beetmelders wat vanzelfsprekend terug te zien is in de prijs. Voor iedere karpervisser is er wel een geschikte beetmelder verkrijgbaar.

De beste beetmelder voor karpervissen

Tijdens jouw karper visavontuur is een beetmelder dus waardevolle toevoeging! Bij ZOO&ZO hengelsport vind je een ruim assortiment beetmelders en piepers voor het vissen op karper en zul je absoluut slagen voor de beste beetmelder. Naast karper beetmelders bieden wij een compleet assortiment voor de karpervisser. Denk bijvoorbeeld aan karperhengels, karpermolens, stretchers, brolly’s, dieptemeters, klein materiaal en vanzelfsprekend een prachtig assortiment aas & voer voor karpers. Shop jouw karperspullen waaronder beetmelders gemakkelijk en voordelig in onze webshop! En extra leuk; vanaf €50,- worden jouw karperspullen al gratis verzonden! Maar leuker is het om eens een bezoekje te brengen aan onze hengelsportwinkel in Ede. Daar kun je ons ruime karper assortiment op je gemak bekijken en zullen onze medewerkers jou alle fijne kneepjes vertellen over het vissen op karper. 

Karper beetmelder kopen? Natuurlijk bij ZOO&ZO!

Als eens bij ZOO&ZO geweest? Nee? Kom dan gauw eens naar onze dierenwinkel in Ede! Daar vind je werkelijk alles op het gebied van hengelsport en meer! Als grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux met een complete hengelsportafdeling bieden we jou een enorme keuze in karper beetmelders. Naast beetmelders hebben wij alles in huis voor de karper visserij. Woon je niet in de buurt? Bestel dan jouw karperspullen gemakkelijk en voordelig in onze webshop. Vanaf €50,- versturen we jouw karperartikelen zelfs gratis! Twijfel je toch welke beetmelder jij moet kiezen, kom dan langs in onze fysieke hengelsportwinkel in Ede en maak er een dagje uit van!