Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Voerboten

Een karper voerboot is tegenwoordig onmisbaar in de uitrusting van de moderne karpervisser. Onze karper specialisten hebben dan ook de beste voerboot voor jou geselecteerd. Bestel je karper voerboot gemakkelijk in onze webshop of bekijk het assortiment voerboten in onze winkel. Naast voerboten voor karpervissen hebben wij alles op het gebied van de karpervisserij. Noem het maar en wij hebben het! Kom dus zeker eens naar ZOO&ZO hengelsport in Ede.

Karpervissen met een voerboot

Ga je op karpervissen, dan is een voerboot het perfecte hulpmiddel om de visstek te bereiken. Met behulp van een voerboot voor karpervissen vaar je je montage, inclusief extra voer naar wens, exact naar de plek waar je jouw rig wilt droppen! Met een voerboot ligt jouw rig tijdens het karpervissen dus exact op de juiste plek. Hierdoor wordt het vangen van die ene monstervis weer een stukje makkelijker! Bekijk ons assortiment karper voerboten in onze prachtige hengelsportwinkel in Ede of in onze webshop. Voor iedere karpervisser hebben wij de juiste voerboot. 

Met een karper voerboot vis je op de juiste stek 

Een voerboot is dus tijdens het karpervissen ideaal omdat je altijd zeker weet dat je op de juiste plek aan het vissen bent. Je vaart de voerboot met de afstandsbediening eenvoudig naar je favoriete visstek. Hoe moeilijk deze plek ook te bereiken is, met de karper voerboot ben je er zo! Plekken waar je normaal nooit kunt karpervissen met je hengel zijn dankzij de voerboot gemakkelijk bereikbaar. Dankzij de karper voerboot kom je bijvoorbeeld bij die ene overhangende boom of de stek die werpend niet te bereiken is. Kortom: een karper voerboot zorgt ervoor dat je visbereik ineens een heel stuk groter is!

Voerboot gebruiken voor extra voer 

Naast het vervoeren van je karper lood en onderlijn kun je ook een ruime voorraad boilies, particles, pellets e.d. vervoeren. Met één simpele druk op de knop van de afstandsbediening drop je het voer op de juiste voerplek. Zo kun je dankzij de karper voerboot perfect een compacte voerstek aanleggen op plekken die voorheen onbereikbaar waren.

Meer karper vangen dankzij de voerboot 

Dankzij de voerboot zal jij extra karper vangen! Maar het gebruik van een voerboot is ook echt een hobby binnen een hobby. Je hebt dan ook eindeloos veel mogelijkheden qua voerboten. Je kunt de voerboot tijdens het karpervissen bijvoorbeeld gebruiken in combinatie met een dieptemeter of fishfinder, zelfs met GPS. Zo kun je gemakkelijk de ideale visstek (terug)vinden en bereiken dankzij de voerboot!

Voerboten van de beste merken

ZOO&ZO is gespecialiseerd op het gebied van karpervissen. Hierdoor zal je bij ons zeker slagen voor de perfecte voerboot en karperspullen. Bij ZOO&ZO hengelsport vind je voerboten van de merken BaitStar en RidgeMonkey

BaitStar Compact voerboot

Kies bijvoorbeeld de BaitStar Compact voerboot. De BaitStar Compact Voerboot is de ideale voerboot voor elke karpervisser met een strak budget. Dankzij zijn kleine formaat is de BaitStar Compact Voerboot zeer compact mee te nemen en te gebruiken tijdens korte sessies. Dankzij de twee ultrastille motoren kan je de voerboot zelfs op de meest lastig te bereiken stekken krijgen. De BaitStar Compact Voerboot is perfect te gebruiken op rustigere wateren zoals stadsparken, kanalen en betaalwateren. 

BaitStar Xpert voerboot

Of ga voor de BaitStar Xpert voerboot: een voerboot welke compact, wendbaar, snel, compleet en natuurlijk betrouwbaar is! Deze voerboot is daarnaast ook te leveren met de revolutionaire BaitThrower, een betere manier om je voer te verspreiden is er niet naar ons idee! De Xpert kan naast de normale manier van voeren (via voerkleppen) ook partikels/pellets/boilies tot 18 mm via de unieke BaitThrower (RoTo Feeder/BaitSpreader) voeren. Deze BaitThrower kan het voer in een straal tot 5m rondom de boot leggen. Dit maakt het mogelijk zowel compact te voeren door alleen de voerkleppen te gebruiken of een grote voerplek te maken door middel van de BaitThrower, om ook op grote afstand (waar je bijvoorbeeld werpend niet meer bijkomt) te kunnen voeren. Ideaal, want hierdoor hoef je geen rubberboot meer te gebruiken want je zet de stek gewoon vast in de GPS Autopilot en je vaart elke keer precies naar dezelfde stek terug en kunt hier 1 Liter per keer voeren. Deze voerboot van BaitStar heeft nog vele extra’s wat het de perfecte voerboot maakt! 

Voerboot kopen? Natuurlijk bij ZOO&ZO! 

Ben je van plan een voerboot aan te schaffen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop! Daar vind je voerboten van topkwaliteit in allerlei prijsklassen. Dankzij onze grote voorraad komt jouw voerboot supersnel jouw kant op! Bestel je voerboot gemakkelijk en snel in onze webshop. Wist je trouwens dat wij vanaf € 50,- zelfs gratis verzenden?! En bestel je je voerboot op werkdagen vóór 17:00 uur dan zorgen wij zelfs dat deze dezelfde werkdag jouw kant op komt!