Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Rubberboten

Een karperboot is een speciale rubberboot voor het karpervissen. Dankzij een rubberboot kun je ineens karpervissen op plekken welke eerst onbereikbaar waren. Vanzelfsprekend kun je jouw visspullen gemakkelijk overvaren met de rubberboot. Daarnaast kun je het water perfect uitpeilen met een rubberboot. Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment rubberboten voor karpervissen. Alle rubberboten in ons assortiment zijn van robuuste kwaliteit voor alle weersomstandigheden. 

Waarom karper vissen met een rubberboot? 

Zoals gezegd zijn onbereikbare stekken dankzij de rubberboot ineens bereikbaar. Op deze stekken is nog niet veel op karper gevist. Hierdoor zal je met de rubberboot ook de schuwere en dikkere karpers kunnen vangen. Met de karper rubberboot kun je ongestoord vissen zonder dat andere personen op jouw visstek zullen komen. Er zal een wereld voor je open gaan met een karper rubberboot. Het vissen op karper wordt dus een stuk gemakkelijker dankzij de rubberboot! 

Veilig karpervissen met een rubberboot 

Het is belangrijk om altijd de veiligheid in de gaten te houden met de rubberboot. Gebruik bij de rubberboot bijvoorbeeld altijd een goede visvinder, fishfinder of dieptemeter om vastvaren te voorkomen. Hierdoor zal je geen obstakels tegenkomen tijdens het varen met de rubberboot. Een andere tip is om een reddingsvest te dragen wanneer de omstandigheden hierom vragen. Met name tijdens het karpervissen met een rubberboot op een rivier is een zwemvest een must. Ook is een zaklamp geen overbodige luxe tijdens het karpervissen met de rubberboot in het donker. 

Karper rubberboten aanbevolen door ZOO&ZO 

Allereerst bevelen wij graag de JRC Extreme Boat TX 270 aan: een oerdegelijke rubberboot van JRC. Deze rubberboot voor karpervissen is zeer geschikt voor het uitvaren van lijnen, maar ook geschikt om veel materiaal mee naar jouw stek te kunnen vervoeren. Of kies voor de wat kleinere karperboot van Kolibri, bijvoorbeeld de Kolibri karperboot K-220 T. Een voordelige rubberboot van onverwoestbare kwaliteit. Het voordeel van deze rubber karperboot is dat hij binnen 10 minuten tot een klein pakketje is op te bergen. Deze rubberboot wordt standaard compleet geleverd met een transporttas, peddels, een houten zitbank en een handpomp. Ook kan de Kolibri K-220 T worden voorzien van een motorsteun. Dit zijn nog maar twee voorbeelden van onze prachtige collectie rubberboten. Voor iedere karpervisser hebben wij de perfecte rubberboot in huis! Andere topmerken karper rubberboten welke je bij ZOO&ZO vindt zijn Zeck, Fox en Pro Line. Merken welke onze karpervissers van ZOO&ZO hengelsport zelf ook gebruiken. 

Rubberboten voor karpervissen

Bij ZOO&ZO vind je altijd een compleet assortiment, zo ook voor de fanatieke karpervisser. Daarom vind je bij ons alleen de beste karper rubberboten. Vanzelfsprekend zijn deze karper rubberboten voorzien van een camouflage kleur en robuuste kwaliteit. Daarnaast zijn onze rubberboten voor karpervissen in diverse maten verkrijgbaar. Kom eens naar ZOO&ZO hengelsport om onze rubberboten voor karpervissen zelf te bekijken of kijk rond in onze webshop. Heb je de rubberboot van jouw keuze gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk in onze webshop. Twijfel je over jouw keuze voor een rubberboot, of heb je vragen over ons assortiment rubberboten? Schroom niet en stel je vraag gerust aan onze specialisten! Wij begrijpen dat een rubberboot niet zomaar een uitgave is en dat de rubberboot bij jouw wensen moet aansluiten.